La Instagram fara username n-ai facut nimic (decat daca ai prieteni si-ti pot zice ei ce user are victima)
La Facebook daca-i stii prenumele, uite-te in lista de prieteni a unui prieten care stii ca are victima in lista, si cauta dupa prenume. Probabil o sa gasesti. Daca nu, din nou, roaga pe cineva sa-ti zica cum se numeste pe Facebook victima.
Nu avem nici un prieten in comun e putin mai complicat dar totusi mersii de ajutor.
Atunci poti scrie doar prenumele si sa incerci sa dai de el, dar sansa este de unu la suta.
Daca persoana respectiva nu are cont pe FB sau are contul pe Invizibil sau setat sa-l vada doar prietenii, nu o poti gasi deloc, ca nu apare in cautare.
Daca persoana cautata are un alt nume pe FB decat cel real, categoric nu ai cum sa o gasesti.
Singura solutie este sa o suni si sa-i ceri numele corect de user, pe FB!
Problema este ca nu am numarul ei, am vorbit intr-o zi si imi pare rau ca nu i-am cerut Facebook-ul crezand ca ziua urmatoare o voi revedea.
In cazul asta, nu ai cum sa o cazuti, suni sau vezi. Asteapta urmatoarea ocazie cand o vei reintalnii.
anonim_4396 întreabă:
MicutzhaTha întreabă:
Niicole întreabă: