| alexcuamare123 a întrebat:

Cum poți intra pe o rețea privată de Wi-Fi?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

O hăkuiești!

| 1997onur a răspuns:

Hakeri -_-

| darrio2007 a răspuns:

Daca este parolata, nu poti. Doar daca esti vreun hacker priceput.

| alexcuamare123 explică (pentru darrio2007):

Bruh, voi efectiv nu vă dați seama că eu efectiv vă întreb cum să hackuiești rețeaua aia?

| Zaygon a răspuns:

Ai aici toti pasii: https://youtu.be/WfYxrLaqlN8 si iti explica de ce sa faci asta doar in reteaua ta.
Spor! happy

Bula
| Bula a răspuns:

Alegi reteaua, introduci parola si si dai "Conectare".
Daca parola se potriveste, atunci te-ai si conectat.

| RxTx a răspuns:

Prea multa manoperă mai bine mergi cumperi un modem cu 50 lei pui in el o cartela de la Vodafone si gata ai internet
Apoi dai 5 euro/luna si nu te doare capul

Inafara de asta eu cred ca prin metoda aratata in filmulet o sa il delogheze pe utilizatorul real de la propia lui retea
Inafara de asta o sa apri in router-ul lui mac-ul tau si poate chema politia
Eu asa as face te-as lasa
Te-as vedea in router
As vedea macul tau
Si as suna la 112 ca cineva ma spioneaza sa vina o echipa anti tero ca eu sunt ziarist si ca am ingormatii ultra secrete in retea asa ca sa trimita oameni competenti sa il prinda si sa ii faca dosar penal... sa il bage la spionaj tehnologic sa ii dea 25 ani de puscarie
Si cand vin oamenii ii astept cu temele facute
Le scot eu legile la imprimanta
Le fac dosar frumos sa nunse chinuie sa caute legile si hotararile de guvern.
Le dau eu asa frunos colorat bolduit sa nu se chinuie sa citeasca mult.

Inafara de asta pentru ca sunt si om tehnic
Imi iau un isciloscop care stie sa monitorizeze rețelele de comunicații
Si monitorizez pachetele de date in functie de proveniența lor
Cu funcția QOS
Si văd si de unde vine semnalul prin triangulare ca mai gasesc inca 2 prieteni cu osciloscope destelte de ultima genrație și in mai puțin de 30 minute știu de la ce apartament vine semnalul cel mai puternic

Si ca sa ma asigur ca tu esti iti intrerup pentru 2 secunde curentul electric si daca esti de pe laptop sau calculator gata stiu pentru ca apare o fluctuatie in transmisia de date
Daca esti dupa telefonul mobil e minunat esti si mai vulnerabil

Foar ca nu e bine sa spun aici ca poate dau idei si aceste informatii pe urma vor fi folosite de altii care vor sa faca rau.

ORICUM ESTE ILEGAL IMORAL CEEA CE VREI TU SA FACI.

Si oricum nu o să îți iasă pentru că marea majoritate a lucrurilor prezentate in acel filmulet de care ai nevoie ca sa poti sa faci acea procedură nu mai există pe internet.

LOBERTATEA ESTE CEL MAI DE PREȚ LUCRU PE CARE IL POATE AVEA UN OM

| alexcuamare123 explică (pentru RxTx):

Aha, și o carte de limba Română nu costă atât de mult, în cazul în care te întrebai...

| darrio2007 a răspuns (pentru alexcuamare123):

Deci ilegal, avand in vedere regulamentul TPU.

| Brizbriz a răspuns:

Bagi parola
adica, daca are parola, e privata, daca nu, e publica

tu vrei sa spargi o retea wifi... ok
daca encriptarea e WEP, atunci e PENIBIL de usor de spart, insa vestea proasta e ca nu se mai foloseste DELOC, de ani buni
daca e WPA, atunci e ORIBIL de greu de spart, am ramas fara bani si fara net si am incercat la un moment dat, se sparge numai cu forta bruta (incerci orice combinatie posibila) si am generat toate combinatiile de litere mici, de 8 litere... fisierul rezultat avea 2.7T (da, tera, nu giga), m-am lasat pagubas, iar sa testezi orice combinatie, iti trebuie un super-computer sau un cuantum computer, sau un botnet

| Brizbriz a răspuns (pentru Zaygon):

Vezi ca am scris un raspuns, cu ce inseamna PRACTIC sa incerci sa spargi un wpa... sa faci un video e usor, mai ales ca tipul nu are pretentia sa sparga parola, ci doar "handshake"-ul, adica, codul care trebuie apoi spart ca sa ai access la wifi, si care e foarte, FOARTE usor de obtinut, dar fara sa il spargi, nu iti foloseste la nimic

| Zaygon a răspuns (pentru Brizbriz):

In password cracking ai 2 abordari: ori mergi pe brute force(cum am scris tu ca ti-ai generat fisierul acela mare) ori merge pe dictionare. In romana nu prea stiu sa existe dictionare mari cu parole foarte cunoscute.
Si nu am spus ca e usor sa intri, ba din contra, password crackingul e cel mai greu. Proful meu de pentesting, cand a fost vorba de password cracking, avea pe slide-uri poza asta: https://www.explainxkcd.com/wiki/images/3/34/security.png