Cum bagi stickul unitate? Dar cand faci sex cum te descurci? Hai, stiu ca poti!
S-a zis cu stickul... poti sa-l arunci. Asta in cazul in care alt stick merge si il citeste, daca doar stickul respectiv e cu probleme, nu ai ce ii face.
Waw ce inteligent esti, se vede ca esti crescut la tara. cum poti sa dai sfaturi asa? ) orice problema are o solutie, si mai ales un stick, care ala nu se arde asa usor, de fapt ar fi cam imposibil asta, decat daca il scapi in apa sau "faci" ceva cu el, asa de la sine nu se strica. arunca-te tu la gunoi mai bine. si ca sa stii "removable disk" e un virus, si eu vreau sa stiu cum pot scapa de el.
Buna! Si eu am patit cam aceeasi problema, iar de rezolvat nu m.am bagat pentru ca stickul respectiv nu era al meu. Insa am urmat niste pasi si am aflat cel putin de ce nu mergea formatat:
1. click dreapta My Computer
2. manage
3. device manager
4. storage
5. disk management
dupa ce am ajuns aici am observat ca mi.au aparut partitiile (C, D si eventual si E, asta fiind stickul de momerie), m.am uitat la FILE SYSTEM de la fiecare partitie si am vzut NTFS, iar la Removable Disk (E era RAW. Ei bine Windows nu formateaza partitiile RAW, ci doar FAT, FAT32, NTFS!
S.ar putea ca si la tine sa fie tot aceeasi problema. Solutia:
Incearca sa formatezi stickul tau cu oricare alt sistem de operare in afara de Windows (gen Linux, Ubuntu etc) pe la vreun prieten sau ruda apropiata!
Sper ca te.am ajutat!
Exact. e vorba de un format, "raw" tocmai de asta nu ma lasa sa il formatez, am incercat sa il formatez chiar si cu stiku ianuntru cand sa instalez windows-ul de pe dvd, dar tot nu m-a lasat, zicea ceva de unknow raw nu stiu ce, nici prin comanda cmd :fs/ntfs Q: (sticku) nici asa n-a mers ..si nu folosesc linux, sau altceva, decat win7, sau xp, dar deocamdata n-am incercat, decat pe win7, pe xp inca nu, o incerc chiar pe toate, si pe vista si xp si pe 8, sa vad se rezolva pana la urma )... ca de "dus" nu cred ca s-a dus asa, ca doar numai ce functiona si dintr-o data sa nu mai functioneze, ar fi ceva ciudat,,