| bogdan324 a întrebat:

Cum sa fac ca programul fraps sa filmeze ce fac pe internet?(mozilla firefox)

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Vezi sa nu fie bifat "lock framerate while recording"

15 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Da, deci deschizi fraps, te duci la movies mai jos ai unde sa salvezi folderul (filmarea ta sa zic asa) eu am dat sa se salveze pe desktop sa o pot gasi, apoi scrie mai jos video capture hotkey. dai enable dar ea este selectata sa fie tasta F9. apesi F9 inainte se a incepe filmarea si gatahappy. la mine a functionattongue

| bogdan324 explică (pentru florin1979):

Eu stiu chestiile alea dat problema e ca nu imi arata framerate pe fereastra de internet, si vroiam sa stiu cum sa fac ca sa imi arate

| florin1979 a răspuns (pentru bogdan324):

Mie imi arata, in coltul din stanga sus al monitrorului scris cu cifre rosii frame-urile! imi pare rau ca nu pot sa iti trimit sa vezi, practic acum am inregistrat ce iti scriu

| iDplm a răspuns:

Dai funde la idioti...din cate mai tin eu minte Fraps nu inregistreaza in desktop sau alte aplicatii decat jocuri happy

| NOstop_Laur_1999 a răspuns:

IDplm ba frapsu merge si pe jocuri si pe net... am vazut si stiu dar nu stiu bogdan cum sa te ajut mie imi apare acolo sus cifrele... incearca google crome sau opera mini poate merg pe alea big grin

| bogdan324 explică (pentru NOstop_Laur_1999):

Am rezolvat problema asta acum mult timp, totusi mersi de raspuns, ai un vot de la mine.

| NOstop_Laur_1999 a răspuns (pentru bogdan324):

Mersi frate big grin

| Fulbaster a răspuns (pentru bogdan324):

Ai rezolvat, pai si cum ai facut, spune-mi si mie, te rog!

| bogdan324 explică (pentru Fulbaster):

Iti iei bandicam si gata!

Da,l-am luat, dar ma enerveaza ca apare sus site-ul lor si nu filmeaza in HD laughing

Iti trebuie versiunea full

A, tu ai cumparat-o!

Nu,poti cauta si tu pe net bandicam full

Daca mai sti site-ul de unde l-ai luat, mi-l poti da intr-un mesaj privat, terog!

Nu mai stiu, da oricum cauta si tu ca nu e greu