Alegi un pachet mai rapid de internet si nu-ti incarci calculatorul cu tot felul de programe care incarca si franeaza calculatorul.
Anna, ce treaba are harddisk-ul cu internetul? o iau ca pe o gluma ionut, daca ti se pare ca internetul tau se misca prea incet, mai intai compara cu alti prieteni de-ai tai care au internet de la aceeasi sursa...si daca lor le merge mai repede, incearca sa iti reinstalezi windows-ul... daca nu, nu ai ce face... ori iti schimbi abonamentul ori te multumesti asa...
Schimbi tipul de abonament. Treci la unul la care ai o banda mai mare. Dar depinde si de cat de incarcata e pagina care vrei sa o accesezi si multe altele.
Singura modalitate este in functie de cita ban iti aloca distribuitorul de internet nu are nimic cu hardul. Da virusii pot incetini caci prin activitatea lor pot manca banda
Pentru inceput trebuie sa faci ceva ordine in calculatorul tau.
Apoi trebuie sa instalezi un program antivirus internet total security care sa-ti consume cat mai putine resurse.
Elimini toate programele inutile.
Bangorici,am incercat sa fac ce ai spus dar cand am apasat pe Network nu aparea "Qos packet Scheduler" ci doar Netowrk Connections, Offline Filles si Windows Connect Now si mie imi merge netu cam greu dar am luat ceva gen "speedtester" si a inceput sa mearga mai bine...dar nu pot sa ascult muzica pe youtube, si sa descarc un joc.
Iti zic eu cea mai buna metoda dar e cam lunga:
1.Du-te in start adica jos in coltul din stanga
2. Apoi dai pe searah si cauti asa gpedit.msc(.msc este obligatoriu)
3.dai click pe aplicatia care-ti apare
4. Apoi in stanga dai pe "Administrative Templates"
5. Apoi in dreapta casutei dai dublu click pe "Network"
6. Apoi dai pe "Qos packet Scheduler" din aceeasi parte a casutei
7. Apoi dai dublu click pe "Limit reservable bandwidth"
8. Apoi selectezi entablet si sa deblocat aia de 20% Tu! o schimbi in 100% si dai "OK"
Si gata Tiai marit viteza de internet fara nici un cost in plus
Sper ca te-am ajutat
Bey-bey
anonim_4396 întreabă:
plesa01 întreabă:
anonim_4396 întreabă: