| ionut15 a întrebat:

Cum sa faci sa lucreze internetu mai repede

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Scapa de virusi si cumparat-ti un hard mai mare.

26 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Alegi un pachet mai rapid de internet si nu-ti incarci calculatorul cu tot felul de programe care incarca si franeaza calculatorul.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Schimbi tipul de abonament. Treci la unul la care ai o banda mai mare. Dar depinde si de cat de incarcata e pagina care vrei sa o accesezi si multe altele.

assiris
| assiris a răspuns:

Singura modalitate este in functie de cita ban iti aloca distribuitorul de internet nu are nimic cu hardul. Da virusii pot incetini caci prin activitatea lor pot manca banda

cristian
| cristian a răspuns:

Pentru inceput trebuie sa faci ceva ordine in calculatorul tau.
Apoi trebuie sa instalezi un program antivirus internet total security care sa-ti consume cat mai putine resurse.
Elimini toate programele inutile.

| andreutz a răspuns:

Anna, ce treaba are harddisk-ul cu internetul? o iau ca pe o gluma happy ionut, daca ti se pare ca internetul tau se misca prea incet, mai intai compara cu alti prieteni de-ai tai care au internet de la aceeasi sursa...si daca lor le merge mai repede, incearca sa iti reinstalezi windows-ul... daca nu, nu ai ce face... ori iti schimbi abonamentul ori te multumesti asa...

| alexthebest2000 a răspuns:

Daca ai un antivir, da pe el, dupa aia dai unde se scaneaza virusii.

| videoblog a răspuns:

Incearca sfatul de aici - http://www.bagatare.ro/? p=1307

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai un mac de ultima generatie 4gramm procesor de 7700 si un abonament beton. si ai sa vezi viteza, la pc. normala cam greusint citeva trucuri, cauta aici:/viteza pe net/ pe google

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall ma cheam Paul si am sa va spun ca nu poti sa faci internetu sa mearga mai repede ii de la conectiune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentu inceput...schimbati abonamentu...si ia-ti un hard de cel putin 160 gb...apoi...formateaza apoi reinstaleaza winowsu...[e mult mai bine intai sa dai format.]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii ieii un modem sau un stik de la clik net mere repede cel putin mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Printre vreo programa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fac ca sa mearga internetu mai bine

| expertcpu a răspuns:

Sa nu inkarci kalculatorul cu fufla si sa pui Mozzila firefox

| expertcpu a răspuns:

Sa te conectezi la internet mai rapid sa nu ai virusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da prosti sunteti prosta cauta programe pentru internet si gata mai departe o sa te lamuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti schimbi netu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti mearga netu mai repede trebuie sa iti schimbi abonamentul sa nu iti incarci calculatorul cu aiureli de programe inutile si sa nu ai programe cu virusi big grin

| gygy666 a răspuns:

Nu stiu

| bangorici a răspuns:

Iti zic eu cea mai buna metoda dar e cam lunga:
1.Du-te in start adica jos in coltul din stanga
2. Apoi dai pe searah si cauti asa gpedit.msc(.msc este obligatoriu)
3.dai click pe aplicatia care-ti apare
4. Apoi in stanga dai pe "Administrative Templates"
5. Apoi in dreapta casutei dai dublu click pe "Network"
6. Apoi dai pe "Qos packet Scheduler" din aceeasi parte a casutei
7. Apoi dai dublu click pe "Limit reservable bandwidth"
8. Apoi selectezi entablet si sa deblocat aia de 20% Tu! o schimbi in 100% si dai "OK"
Si gata Tiai marit viteza de internet fara nici un cost in plus
Sper ca te-am ajutat
Bey-bey

| Enake a răspuns:

Bangorici,am incercat sa fac ce ai spus dar cand am apasat pe Network nu aparea "Qos packet Scheduler" ci doar Netowrk Connections, Offline Filles si Windows Connect Now si mie imi merge netu cam greu dar am luat ceva gen "speedtester" si a inceput sa mearga mai bine...dar nu pot sa ascult muzica pe youtube, si sa descarc un joc.

| Enake a răspuns (pentru bangorici):

Am incercat sa fac asta, dar mie nu imi apare Qos packet Scheduler, ci doar Networ Connection, Offline Filles si Windows Connect Now.

| Enake a răspuns:

A,am gasit dar tot la fel merge.