Daca esti pe Orange cu cartela suni la *100# dai la optiuni, serviciu de date, testeaza gratuit
Deci ai pe calculator cu modem? Altfel nu merge iti spun daca nu vrei sa platesti.
Sunt pe reteaua orange dar unei verisoare i. a pus un coleg de la liceu net pe telefon(samsung star)fara sa plateasca nimic
Singura solutie ca sa nu platesti, folosesti internet cu wireless, trebuie sa fie dotat cu wireless, alta solutie nu-mi vine in minte!
Pai daca esti p vodafone sunt cei 15 MB gratuiti p care tii poate tr un pr dar sunt prea putini...insa daca iti cumperi o cartela noua iti poti activa min sh internetul timp de o luna.sa incarci cu 5 euro. daca nu t descurci mai cere ajutorul unui pr ca sunt cativa pasi p care trebuie sa ii faci.imi pare rau ca nu t pot ajuta cu mai mt, insa tel la fel am si eu sh am sh cnx sh cos sh p cnx asa am facut.bafta
Nokia 5530 nu are wifi. daca vrei internet pe tel fara sa platesti, cumparati un telefon cu wifi si cumparati un router (de la 80 in sus) si dai cautare retea si ai net
Pai ar trebui sa ai wireless daca vrei sa ai internet sa-u daca nu ...incearca sa-ti ei un abonament cu internet!
La cosmote ai internet nelimita tim de, o lună cu doar 3 euro. Dar telefonul tau este cam slăbuţ pentru internet. Aţi recomand nokia n95 este perfect pentru navigare pe internet
Asta cand s-a antanplat? În luna ianoarie cumva? Atunci iera gratuit la cosmote timp de'o lună. Încearcă la vodafone
Telefonul tau e chiar destept nu te lua dupa toti fraieri si penali uite ce am gasit despre telefonul tau citeste mai jos sau acceseaza acest site: http://telefonultau.eu/products/Nokia-5530-XpressMusic-Black-Grey.html
General
Lansat
2009, August
2G Retea
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Size
Greutate
107 g
Dimensiuni
104 x 49 x 13 mm, 68 cc
Display
Dimensiune
Recunoastere scris
Accelerometer sensor pentru auto-rotate
Proximity sensor pentru auto turn-off
360 x 640 pixels, 2.9 inches
Tip
TFT touchscreen, 16M culori
Ringtones
Vibratii
Stereo speakers
Da
Personalizare
Download
Tip
Polifonic (64 canale), MP3
Memory
Card slot
ARM 11 434 MHz processor
128 MB SDRAM memory
70 MB storage
microSD (TransFlash), Pana la 16GB, are card inclus de 4GB
Registru apeluri
Detailed, max 30 zile
Agenda
Practically unlimited intrari&campuri, Photocall
Data
USB
Da, v2.0 microUSB
Port infrarosu
Nu
Bluetooth
Da, v2.0 with A2DP
WLAN
Wi-Fi 802.11 b/g,
3G
Nu
EDGE
Class 32
HSCSD
Da
GPRS
Class 32
Features
video(VGA@
Include handsfree
Photo editor
T9
Document viewer
Comenzi vocale/dial
3.5 mm audio output jack
Radio FM stereo with RDS
MPEG4/WMV/3gp video player
MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
Java MIDP 2.0
Nokia Maps 2.0 Touch
30fps), flash
Camera
3.15 MP, 2048x1536 pixeli, autofocus,
Culori
Negru, Rosu, Blue
Jocuri
Da + Java descarcabile
Browser
WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
Mesagerie
SMS, MMS, Email, Mesagerie Instant
OS
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
Baterie
Tip :
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh(BL-4U)
In asteptare :
Up to 336 h
In vorbire :
Up to 4 h 54 min
aniriiiiii întreabă: