Cumperi un cititor de cartele si copiezi toate fisierele intr-un folder, pe calculator.
Continutul folder-ului copiezi pe noua cartela.
Astfel vei avea chiar in doua exemplare copiile card-ului din telefon.
Am descărcat si terabox si am incercat si cu mufa usb si funcționează, imi pot copia tot in calculator acum
Chiar inainte cu cateva saptamani am avut un caz de "pierdere" a cartelei SD, in familie.
S-a defectat telefonul (a ramas functional), norocul ca a copiat cu cablu pozele pe calculator.
Alt telefon, fabricant si model, pana ce se repara (resoftare, in garantie), totul ok (?).
Cartela a fost bagata in telefonul de rezerva si... s-a formatat, pentru a putea fi utilizat. N-a ramas nimic pe SD.
La fel s-a intamplat (formatat) si cand a fost bagat inapoi in telefonul reparat.
A copiat inapoi pozele in ambele cazuri, dar nu le-a mai gasit la locul obisnuit, doar cateva din ele (intr-un folder creat de TELEFON! ).
Ca norocul, a avut si o copie intreaga a SD facuta de mine cu cca. o luna in urma, pe care am pus-o inapoi pe card. Dupa acel moment iarasi au fost la locul obisnuit toate materialele.
Nu a fost prima data cand am intalnit situatii asemanatoare, din acest motiv fac totdeauna salvare totala.