Destul de decent daca il vrei pentru stat pe net.
Ar merge si 7 (Starter edition) dar o sa iti cam manace din ram. Nu cred ca o sa lase destul liber si pentru browsere.
Ar merge fără probleme, dar nu-ți recomand, din moment ce XP-ul nu mai este întreținut din punct de vedere securitate, fiind un sistem de operare atât de vechi, mai rău îți provoacă bătăi de cap.
Încearcă windows 7 starter (asta dacă vrei ceva minimalist), dacă nu orice altă versiune de 7 ar trebui să fie OK.
Nici că ai ce să ceri mai mult în banii respectivi, vezi că o să aibă probleme la filmele HD cu placa aia video.
În principal da, dar cu greu, nu știu ce să-ți zic sigur, poate da, poate nu, dar 1080 cu siguranță nu.
cel mai bine bagă un video pe youtube (considerând că nu se uită la filme online și se uită local, dacă merge pe youtube în 1080 fără probleme, atunci cele descărcate merg fără probleme, dacă merge săcădat sau un pic săcădat, atunci cel local merge strună - problema apare că cel de pe youtube mănâncă mai multe resurse decât cel local).
La 200 ce vrea, mi-am pierdut seara cu pc lui antic, trage de un pc vechi din 2000, ce sa mai mearga nimic
Mi si rusine sa cer ceva cand am vazut cum merge sincer, sa vad daca are macar 200 de ron
Să înțeleg că merge execrabil, nasol.
Ai putea să îi pui o placă video, astfel nu ar mai fi atâta load, mai câștigi ceva FPS, dar problema cea mare rămâne procesorul... iar cu o placă video ieftină, nu cred că o să fie o mare diferență, dar s-ar putea să devină view-able.
M-am lasat de xp, m-am saturat de ele, da sti man cate pachete de tigari e 200 de ron?