Atribui cate un numar fiecarui concurent, apoi fixezi pe random intre 1 si n participanti ( n reprezientand numarul de concurenti ). pe random iti va alege un numar intre 1 si n ( n - nr. participanti ) si numarul acela il are un concurent. acela va fi castigatorul.
Pai alegi un numar de inceput si un nr de sfarsit(ex. 1-100) si genereaza un nr intre ale, poti alege de la integers sa iti genereze mai multe nr. pentru mai multi castigatori, la fel.
Nici eu nu-s tiu cum se foloseste, cum se numeste pagina ta? A mea se numeste Kiduu.
Youu Makke my Smile. Nu am facut concursul inca, dar ne gandeam
Pai daca nu intelegi nu faci concurs, ceri ajutor pentru a face ce zici tu acolo, in fine. am zis mai mult in gluma
ca sa faci ce zici trebuie sa numerotezi cumva userii sau fiecare sa isi zica numarul atunci cand se inscrie pe fb sau da like sau ce face acolo si in functie de nr sau nr alese cu random.org o sa dai premiul castigatorului. dar aici intra in discutie daca userii or sa aiba incredere adica trebuie sa stabilesti o ora pentru extragere sau sa programezi o extragere pe random.org pentru a nu putea fi masluita, stiu ca aveau o astfel de optiune dar nu am mai folosit situ ala de mult timp.
Numere intr-o ordine anume? Adica ordine Crescatoare?
Scuze ca intreb asa multe.Nu l-am mai folosit niciodata
Daca imi raspunzi, poate iti dau funda
De ex: Imi genereaza numarul 20.
Eu le spun concurentilor sa scrie "particip" daca participa
Atunci. numar 20 de persoane. si a 20-a castiga?
POti sa ai N concurenti. Nu castiga ultima persoana. Castiga a dpouazecea. Ce e asa greu?
anonim_4396 întreabă: