N-am mai pomenit asa ceva, ori nu ai explicat tu bine, dar mie imi suna a un fel de refresh ciudat. Nu inteleg treaba cu "desktopul albastru". Vrei sa spui ca ramane numai imaginea pe desktop sau displayul ia o culoare albastra in cadrul acelor 10 secunde?
Sa fiu mai clar ca sa nu mai stau sa explic am facut si un videoclip (acel lucru de s-a facut albastru se intampla incontinu) https://www.youtube.com/watch?v=vgyIBbDsE8Q
E plin de erori.Incearca sa cureti sistemul de erori. Eori la hard, fisiere inutile, scurtaturi nefunctionale, defragmentezi si discul, etc cu un singur program care mi-a placut: Advanced systemcare. Vei vedea ca nu vei maia vea apoi probleme.Nu e blue screen ce zici ci sistemul isi face refresh greu din cauza erorilor acumulate.
Da se intampla mai mereu atunci cand sistemul nu e curatat.Noi folosim programe de intretinere sau cel putin facem intretinerea manual dar cei ce nu stiu sa faca asta au sistemele pline de erori. I-am recomandat advanced systemcare, mi-a placut cum isi face treaba.Pe putin ii gaseste 2-3000 de erpri in total. Nu e blue screen ci cum zici tu un fel de refresh greoi.
Corect, nu e BSOD, din fericire pentru el. Sa scaneze cu AS si sa constate daca ii mai apare treaba respectiva.
@ megasmecher
Treaba cu screenul albastru apare de fiecare data cand dai refresh? Daca da, atunci fa ce ti-a zis ramon2473.
Acel screen albastru sau refres greoi se da singur ori de cate ori inchide o pagina sau iese din browser. Am patit si eu de multe ori si geme problema asta in randul copiilor care nu stiu sa-l intretina.
Eu am dat refresh numa sa aratce se intampla, chestia aia se da din min in min singura