anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se poate accelera convertirea video? Fara sa fie nevoie sa schimb procesorul... adica vreau sa spun cum sa convertesc mai repede videoclipuri in format avi, codesc x264 (programul stie de accelerarea grafica prin cuda cores), rezolutie Full HD si bitrate de 11mb? Adica vreau sa spun ca stau cam 1-2 ore la un astfel de video care este de cam 25 minute si am un procesor dual core la 3 Ghz.

5 răspunsuri:
| Sihastrul a răspuns:

Cu xmedia recode, vezi aici:
http://youtu.be/e8_5o515Mdc

| TraceurAlexx a răspuns:

Daca ai placa video de la nVidia activeaza CUDA Cores... o sa te ajute la randare.

| introduaicinumele a răspuns (pentru TraceurAlexx):

Am si zis in intrebare "programul stie de accelerarea grafica prin cuda cores"... iar cuda accelereaza doar randarea in h264 si x264...

| TraceurAlexx a răspuns:

Scuze nu am vazut... atunci inseamna ca procesorul e slab si atata poate... daca vrei timp mai mic de randare strange niste bani si ia un i5. Sau un core 2 quad la mana a doua daca nu poti sa strangi bani pentru i5.

| introduaicinumele a răspuns (pentru TraceurAlexx):

"am un procesor dual core la 3 Ghz." eu zic ca este totusi ok...

Oricum, mi-am gasit un program nou de convertit si in vreo 2-2:30 ore mi-a convertit vreo o ora de filmare HD in alt format.

"Fara sa fie nevoie sa schimb procesorul" pentru ca asta inseamna sa schimb si placa de baza si n-am 1000-1200 lei sa bag intr-o placa si un procesor bun... adica mi-am cheltuit banii pe boxe, tableta si o placa video noua.