Https://www.youtube.com/watch?v=Hwk0m_rewA0
si tine cont de ce a scris Nathan Zick (al doilea comentariu ce apare), caci e foarte posibil sa te lovesti de aceeasta problema.
(In mod normal, pentru usurinta, Ubuntu sau orice alta distributie de Linux. se instaleaza dupa Windows! )
Îți trebuie o alta partiție separata unde sa instalezi al doilea sistem de operare.
Amultumesc sta era la mintea cocoșului și nu este neapărat valabilă
eu iti arat ca instalez dar tot tot tot intr-o singura partitie ntfs sau fat32
si windows si ubuntu fara sa mai fac alte partitii?
Nu am nimic cu tine ma bucur ca te-ai bagat sa raspunzi poate ca alta data o sa dai raspunsuri mai complexe cum sunt exemplele din filmuletul trimis de catre castigaturul acestei runde NLS
oricum multumesc
"In mod normal, pentru usurinta, Ubuntu sau orice alta distributie de Linux. se instaleaza dupa Windows!"
trebuie sa ii si explici chestia, tipul ala in video a recuperat dupa ce a terminat de instalat windows-ul, insa pe unele sisteme solutia aia de recuperare nu merge, m-am chinuit serios la un moment dat si dupa cateva ore, m-am dat batut si am reinstalat linux-ul
faza suna asa, windows-ul INTOTDEAUNA v-a rescrie boot loaderul, moment in care dispare grub-ul cu care intrii in linux si nu il mai poti recupera decat bootand un linux live si instaland grub manual, iar asta nu se inampla daca instalezi linux dupa windows
Pasarin_Adrian_2000 întreabă: