| L0ve a întrebat:

Cum se schimba tema la telefonul Samsung Galaxy S Plus?

Răspuns Câştigător
| ionut2424 a răspuns:

Doar de la aplicatii, instalezi o aplicatie si dupa ai destule teme, intri la maeket si acolo o gasesti, nu mai stiu cum se numeste sigur, dar incearca sa scrii 'theme' si iti da variante

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Praf laughing

| L0ve explică (pentru sltlp):

Asa as fi zis si eu daca nu stiam despre ce e vorba..in setari. unde ar trebui sa fie nu este..deci.

| sltlp a răspuns (pentru L0ve):

Uf. nu vreau sa ma cert, c a is plictitisit, dar as fia vut cu ce cu raspunsul userului la care ai dat funda. E ceva gen. mergeai acolo undeva, si apasau acolo, si pe partea stanga de dincolo blabla, si gata. Dar adevarul e ca nu ajungi nicaieri. Ce vreau sa zic: pai, pe versiunea stoc a telefonului, nu poti instala teme nativ. Mai pe romaneste, temele de care spune el, nu se numesc teme dupa mine, sunt 2-3 prostii schimbate, iarei o numesc tema. temele adevarate se obtin prin pierderea garantiei, e un risc pe care til asumi, dar : poti schimba tema, poti schimba os-ul(adica pune alt android)-doar asa se poate

Si prostiile alea schimbate unde le gasesc?laughing nu sunt obisnuita deloc cu androidul...si de asta am intrebat

Pai pentru prstiile alea laughing in market, instalezi un lansator ce suporta teme, gen golauncher, si aoi cauti teme pentru golauncher, si gata.

Market- golauncer. dupa ce instalezi golauncer, cauti si teme pentru golauncer. cam atat(sau adw launcer+teme)

Mersi