anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vad daca cineva mi-a dat ignore pe Yahoo Messenger?

Răspuns Câştigător
| crisa a răspuns:

Acel cineva iti apare in lista ca fiind mereu offline, iar cand incerci sa vorbesti cu el, vorbesti la pereti...winking

252 răspunsuri:
| xTavi a răspuns:

Xz

| Arty_1729 a răspuns:

Pai mai intai verifici pe site asta www.invizibil.ro daca e online si dupa te duci deschizi fereastra si selectezi IMVironments-> Doodle de indata ce v'a da click pe fereastra se va incarca doodle si atunci iti dai seama daca tzia dat ign sau nu:)

| kenwood a răspuns:

Intrati pe www.ascuns.ro sau www.imvisible.ro scrieti id-ul si vedeti daca ii online si la voi offline si nu va raspunde inseamna ca v-a dat ignore :)

| caracter_3995 a răspuns:

Pai cum vad?

| Marcel_Haiduc_1984 a răspuns:

Cum daca la mine apare Online" atuci nu-s dat la inor

| Ana_Ehim_1970 a răspuns:

Vreau sa stiu daca lazarvica@yahoo.com mi-a dat ignore

| Florin_Barbu_1978 a răspuns:

Cum vad cine mi-a dat ignor pe yahoo mesenger

| ada_6297 a răspuns:

Mha uit la tv

| gigamaster a răspuns:

Incearca sa ii trimiti un e-mail acelei persoane...si daca ai eroare la adresa aceea, inseamna ca ti-a dat ignore. Exista programe care te poti scoate din lista altcuiva de la ignore.

| kerstin a răspuns:

Nu stiu

| Andreea_9113 a răspuns:

Pai...poti intra pe www.poulso.ro scrii in spatiul acela id-ul persoanei si daca scrie online dar tie iti pe mess apare offline inseamna ca ti-a dat ignore!;)

| buubuu0112 a răspuns:

Este un singur mod de a afla.te duci frumusel pe un site sa vezi daca e online, sau invizibil, si daca e pe mess, si ma rog, la tine apare off, dai 2 click pe pers respectiva, dupa care alegi de la IMVironment, Doodle. daca ti se incarca, adica poti desena inseamna ca nu ti.a dat ignor..la fel si daca il inchide.e clar ca te are pe tine off sau este el pe invizibil big grin. sper ca ati inteles

Întrebări similare