Componente separate, de ce?
Aşa poţi să-ţi faci propriul calculator după placul tău şi ieşi mai ieftin cu 5, 10 %.
Daca poti sa-l faci tu (stii ce componente sa iei, care sunt compatibile, etc.) fa-l tu. Poti iesi un pic mai ieftin (dar nu tot timpul), si poti avea un calculator exact asa cum vrei tu.
Intr-un,,set intreg" componentele sunt perfect adaptate sa functioneze impreuna si in plus, e mai putin costisitor.
Aia crezi tu! Asta se intampla numai la branduri, HP, Dell, IBM, etc. Nu la jafurile de calculatoare facute la oferte, care le vezi pe site-uri. Construite cu piese care nu se vand si le baga la oferte ca sa scape de ele! Mie mi-au venit la reparat calculatoare luate la oferte care aveau memorie pe care nu scria nimic, habar nu aveai ce marca sunt, clone de hardiskuri pe care nu scria nimic, la fel nu stiai ce marca sunt, nu scria decat capacitatea...asa ca asta cu calculatoarele gata facute e pentru fraieri care pleaca la vanatoare fara pusca!
E mai mult costisitor, si nu sunt niciodata asa bune cum ar trebui la banii aia.
Si cum merge calculatorul construit de tine? Merge foarte bine? De unde esti?
Piesele le-am luat din Londra dar eu locuiesc in Italia. am luat cu Amazon, foarte de incredere baietii. merge foarte bine, a trebuit sa inlocuiesc placa video ca am gasit una mai buna cu doar 50 de euro, care de fel era mai scumpa cu 300 de euro , am vazut "pomana" si am vb cu aia si mi-au schimbat-o.
Ai grija la raportul pret/calitate! Nu e cine stie ce! Daca e nou-nout si sigilat, proaspat fabricat e bine! Sper sa va tina mult!
Iti dai seama ca inainte am cautat mult pe internet acel raport ( pret /calitate), dor nu imi iau in fiecare an pc de banii aia , nu m-a facut mama popa sa am asa multi bani. Si eu sper, mersi la fel.
ps. daca o sa iti faci singur acasa samblarea, la cabluri o sa ti se para mai greu si o sa incepi sa transpiri putin , dar daca citesti bine toate manualele alea, o sa vezi care unde trebuie bagat, bafta
Asa,bravo! Felicitari pentru ca ati reusit sa asamblati componentele si functioneaza foarte bine calculatorul si sa stapanesti sanatos si cu folos! Bafta!
Luca_Adrian_1991 întreabă: