| Twist a întrebat:

Daca ai pasaport biometric este un pacat datorita numarului 666?
Mi se pare destul de neplauzibil. Din cate stiu au fost facute pentru o mai buna siguranta deci, in ciuda numarului asa zis "satanic" a fost facut cu scopuri bune! Dar tot sunt nelamurita daca este considerat un pacat. VOI CE CREDETI?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu de unde au scos acest numar la pasapoartele biometrice. Orice pasaport poate avea aceste 3 cifre - 666 - in seria pasaportului, la inceputul seriei, in interior ori la sfarsit si nimani nu a spus nimic pana acum. Este o prostie si nu este nici un pacat. Pacate sunt daca faci ori spui ceva rau, nu respecti normele sacre, cele laice ori morala. Numai bine!

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Crezi ca 666 e o coincidenta? era prea greu sa puna in loc 665 sau 667?
iar in cazul asta nu e vorba de 666 in seria pasaportului, e standardul de la care pleaca codul de bare.

Răspuns utilizator avertizat
| niknip a răspuns:

Uite aici poti citi mai multe despre acest subiect : http://blog.pustniculdigital.info/......cetea-666/
Eu din ce am citit am inteles ca pe langa ca e semnul satanei nu e sanatos pentru organism si daca incerci sa scoti acel cip se imprastie in sange o substanta si mori. Cred ca se va creea un mare haos, nu sunt pentru.

| γώεμι a răspuns:

Sigur că e păcat, e cel mai mare păcat, deoarece, făcîndu-ți asemenea pașaport, te pecetluiești cu pecetea lui Antihrist de bună voie și te duci de viu în iad, te faci robul satanei. Coincidențe atît de mari nu există.