Daca placa pe care o ai este incorporata pe placa de baza, nu ai cum sa o scoti, si nici nu trebuie sa o scoti. Ideea e ca in momentul in care o sa pui placa noua pe pci-e... trebuie sa o dezactivezi pe cea de pe placa de baza, si asta se face din bios. O sa gasesti acolo o optiune, la componentele de pe placa de baza. Teoretic ar trebui sa iti mearga noua placa si fara sa o dezactivezi pe cea de pe placa de baza, dar o sa continue sa manance din RAM, pentru ca placile incorporate in general au memorie shared, adica ii aloci o anumita memorie din memoria RAM.
De obicei e prinsa in niste piulite si nu e mare lucru sa o scoti.
Ai putea pune o poza ceva ca sa ne dam seama.
Poti sa iti pui o placa video noua daca placa de baza are slot AGP sau PCI-express. In general toate placile de baza au un slot ori AGP or PCI-E(express).
Da, am slot pci-express
si vreau sa-mi cumpar una noua: http://www.emag.ro/......N220OC-1GI
dar nu stiu daca pot s-o scot pe cea incorporata...
mersi pentru raspunuri
Am si eu o problema asemanatoare cu cea al lui darkstar.am o placa video NVidia GeForce FX 5700 LE, iar cand o bag in slot-ul d p placa de baza si ii dau drumul la pc, imi apare niste dungi pe monitor.Dc oare?
Nu ai de ce sa o scoti pe cea incorporata. Tu iti iei placa video aleasa si o pui in slotul pentru placa video. Nu scoate placa video integrata.
Salut greenmile00 am si eu nevoie de ajutorul tau daca se poate
cind vreau sa imi instalez widowsul imi buteaza timp de 1 mint cd si dupa imi apare o coloana de H in partea stinga---asat la windows 7 iar cind vreau sa instalez windwos xp la fel imi buteaza cd timp de 1 minut iar dupa se opreste din instalare --efectiv se blocheaza cum ar veni
ai vreo idee?
anonim_4396 întreabă: