| HD6685 a întrebat:

Daca ar fi sa cumparati un telefon ce ati cumpara iphone 4s sau HTC one x?

19 răspunsuri:
| EmanuelThN a răspuns:

Iphone 4s desigur!

| anyshor a răspuns:

Iphone 4s logic rolling on the floor

| MrAngelus a răspuns:

IPhone 4s. Mai si intrebi. E ca si cum ai compara mertzanu' cu loganu'.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Doamne ce oameni. Normal ca HTC One X, pentru ca e singurul telefon din lume cu patru procesoare (in afara de S3, LG 4x HD), dar acest HTC este cel mai bun la ora actuala pentru ca pe langa ca are 4 procesoare de 1.5 ghz (daca nu ma insel), are Gorilla Glass, care este un ecran foarte rezistent la zgarieturi. Deci HTC One X!, nu o sa iti para rau happy Daca vrei specificatii ca sa iti dai seama ce superior ii este la iphone, eu am sa ti le spunwinking

| PinkPanther a răspuns:

HTC e cel mai bun, nu se compara cu iphone

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru MrAngelus):

oh go on Esti sigur/a ca e iphone mai bun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone 4 logic. e exact ce a zis MrAngelusn1997. E ca si cum ai compara loganu cu mertzanu.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii macar in ce consta procesoarele pe iphone si pe HTC one? Atunci nu mai vorbiti :-J LOOOOOOL rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

LOOOOOOOOL. Ce minte ai. Logic ca iphonu e mai bun.

Date dracu' rolling on the floor Esti si tu tzaran de pe munti? Cum dracu sa fie iphone? rolling on the floor Am tinut in mana un HTC One X si un iPhone, si iPhone e bun de hartie de baie thinking
PS: nu marca conteaza, ci calitatea

anonim_4396

Doamne fereste cum gandesti. Eu cred ca tu esti taranca. HTC-u il folosesti ca scrumiera.

Cred ca nu stii cu cine vorbesti. Iti dau un indiciu: cu cineva care traieste cu ultimele tecnologii la zi happy PS: iPhone este pentru tzarani ca tine, care nu stiu doar marca, cocalari oh go on. PS: JET happy

anonim_4396

Stii ceva. Eu nu te injur ca am minte. Vad ca pe tine te ia valu rau de tot cand e vorba de ce vrei tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tie iti place HTC pastreaza parerea pentru tine nu ii injura pe astia de TPU. Ca sunt sigur ca nu doar pe mine m-ai injurat pentru ca parerea ta este alta decat a mea.

Nu este parerea mea. Este parerea tuturor ca HTC are procesoare mai bune si pe deasupra 4. Deci mai invata despre telefoane, inainte sa te bagi unde nu iti fierbe oala happy

anonim_4396

Doar parerea ta este ca e mai bun HTC. Numai minti ca sa stai tu in avantaj.

anonim_4396

Stii ceva, eu nu mai vorbesc aici. Ca am transformat intrebarea lu asta in conversatie. Daca vrei sa imi zici ceva scriemi un mesaj

| AliveOne a răspuns:

HTC ONE X e si logic adica e de 4 ori mai bun mai rapid mai elegant!

| Elliiieo3 a răspuns:

Iphone pentru ca are jocuri mai multe si dupa parerea mea are un aspect mai frumos si are si acel mar dragut pe spate, i se pot pune tot felul de carcase si eu am si nu mi s-a blocat niciodata si am avut HTC one x si mi-a mers foarte foarte rau si oricum l-am vandut, n-am mai rezistat cu el.