Da, doarece programele, sistemul de operare si datele tale personale se salveaza pe hard disk.
Jipa ai uitat ceva, da ai dreptate ca raman pe hard si os-ul dar daca schimbi placa de baza si procesorul esti nevoit sa iti instalezi windowsul pentru ca ai pus componente noi si windowsul actual este programat pe cele care leai luat
Windows, drivere, jocuri NU! Muzica, filme, poze DA, dar asta daca le ai pe partitia cealalta!
Arata-mi tu procesor cu driver.Sau placa de baza cu placi integrate care sa nu necesite driver pentru a putea spune ca "mai exista si varianta cu" de parca ar fi si alta.Reinstalatul windows-ului n-are treaba cu componentele(decat cu HDD-ul/SSD-ul), iar driver-ul trebuie instalat daca componenta necesita driver, asta intamplandu-se doar in cazul celor fara care PC-ul poate functiona(placa de baza/procesor-nu este cazul.Il instalezi pentru audio/video daca e in placa de baza).
Si nu vorbesc "din cate am auzit" sau sfaturi date de altii.Am facut o gramada de schimbari mai ales la PC meu.
Parlog_Marcel_1997 întreabă: