| ANTONIA1234567890 a întrebat:

Daca imi sterg contul de discord pot face altul cu aceelasi email?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum e cu discordul, dar site-urile pe care iti poti sterge contul (permanent), se poate face un cont nou identic folosind acelasi mail si username (ca atunci sterge si din baza lor de date, dispare totul). Cand il dezactivezi doar, nu se sterge contul. Conturile suspendate sunt doar dezactivate.

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici eu nu stiu discord, dar, in teorie, daca, contul a fost sters, atunci e-mail-ul nu mai apare in baza de date ca fiind in spatele unui cont, deci poti sa iti faci alt cont cu acelasi e-mail

insa, s-ar putea sa ma insel, unele site-uri pot sa urmareasca, chestii ca reputatie, si ai reputatie de rahat, stergi contul, il refaci, si apoi esti curat ca lacrima, iar asta NU e acceptabil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JicaContra):

Exista o lege in uniunea europeana care obliga websiteurile sa stearga datele utilizatorilor la cererea acestora, si mai multe altele. Unele companii americane au probleme cu legile europene ca "violeaza".

anonim_4396

Si hey exista si posibilitatea aia ca dupa ce dispari tu cineva nou apare cu contul tau. Si unii care te cauta dupa ani, vor considera ca esti tu. Asta se intampla si cu numerele de telefon, asa functioneaza legea europeana si "economia", te sterge si da altcuiva "locul" tau.

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, asa e, chiar am primit niste telefoane din astea crying

anonim_4396

Am gasit cartela dupa ce mi s-a furat numarul. Bineinteles ca sunasem si am considerat ca era furata cartela.

| baal2k a răspuns:

Poti sa iti faci alt cont de discord cu acelasi email doar dupa ce contul iti va fi sters 30 de zile dar poti sa iti scimbi username-ul si tag-ul foarte usor