''try'' ala se numeste trial care de obicei dureaza 30 zile. Nu este piraterie atata timp cat il folosesti in scopuri personale.
Amice, nu am înţeles nimic din ce-ai scris. Reformulează citeţ. Ce bani să percepi cui, gratuit ce, să instalezi ce?! Windows-ul e trial 30 de zile. După expiră fără licenţă. Trial nu înseamnă gratuit nelimitat, ci gratuit o perioadă de timp. Gratis mereu se numeşte freeware. Iar Windows-ul nu e freeware.
Este singura metodă gratuită de a folosii Windows oricare versiune LEGAL! Ceea ce ți-o scris useru pe fb devine adevărat în cazul în care expiră trialul.Conform licenței Microsoft cea ignorata de români NU ai voie să folosești rearm-ul, ci după 30 de zile de probare a produsului Microsoft acesta trebuie să devină Genuie pentru a fii legal.Deci trialul este legal.Succes
De acolo sau fileliste e unu și același lucru.sursele au hash-uri identice, deci tot windows infestat cu viruși reali nu comerciali găsești.
Pe fileliste toate sunt copii contrafăcute cu viruși reali, comparativ cu softpedia unde e singurul loc unde se gasește doar soft original.Firma e parteneră Microsoft de peste 10 ani și nu se preteaza la prostii.Virușii sunt făcuți sub dorme de dll-uri fake ce conțin scripturi malițioase ce cu ajutoru internetului formează viruși reali în Pc.Asfel reusesc să păcalească așa numiții antiviruși(real țepe comerciale). Timp de 3 ani am testat soft de acolo, și concluzia a fost... toate contrafăcute în moduri identice, parcă scoase la imprimantă.
Verifică-ți hard-ul.Da de nu ai bad logic pe el . Ca să nu mai zic de BIOS-u infectat și apoi vorbim.
Abia aștept să se promulge noua lege anti piraterie.O să mă amuz copios de pe urma celor ca tine care o să umble „legați la cap". Virușii reali de v-ar afecta numa pe voi ar fi minunat, dar datorită vouă internetu colcăie de viruși reali că voi îi lansați pe net prin softul contrafăcut ce provine din sursele alea.
YzuD întreabă: