| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Daca laptopul nu imi mai citeste cd-ul ce i-am facut? Si cum pot sa il repar? Va rog ajutrati-ma! FundaVOT

14 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu ai cum sa-l repari singura! Un service autorizat va face asta! Vezi daca mai ai garantie la el, si scapi mai ieftin! Bafta!

| RS4 a răspuns:

Nu ai cum sa-l repari singura! Daca nu citeste nici un cd/dvd, numai intr-un service specializat il poti duce! Nu e ca si windowsul, ca s-a virusat, punem altul si merge brici!

| Gabriel892 a răspuns:

Incearca alte cd-uri daca nu citeste deloc trebuie schimbata unitatea optica daca citeste dar f greu si cd-ul este in stare buna trebuie sa achizitionezi un cd special cu o perie mica atasata pentru curatarea lentilei

Răspuns utilizator avertizat
| BESTNICK a răspuns:

Schimba-i windowsul sau intra in control panel si dai la add a device si dai dupa aia cd-romul tau, mult noroc.

| raducmustiuc a răspuns:

Nu i-ai facut ceva neaparat. Probabil s-a uzat cd-rom-ul sau ce ai la laptop si trebuie cumparat altul. Asa am patit si eu.

| Annd a răspuns:

S-a stricat...du-l pe garantie...

| xCatastrophe a răspuns:

Incearaca alt cd daca nu merge este stricat ori e de la pc nu stiu intreaba pe cineva care se pricepe...

| ஜKiddutzaஜ explică:

Ajutati-ma*

| ஜKiddutzaஜ explică:

Problema este ca nu este al meu...e al unchilor mei din Italia si nu stiu cum sa il repare. As vrea ceva mai simplu ca sa inteleaga si ei.

| Anisia13 a răspuns:

Nu are nimic.si al meu a fost l fellaughing(calculatorul)Am dus unitatea la reparat.mi-a schimbat sau reparat cd-romul si gta acum este ca noi:XFundabatting eyelashes?

| Sm3xyKiller a răspuns:

Este "murdar"... cumpara de la DOMO sau ceva nu stiu exact... este un pachet ce contine un CD si o solutie si dai cu solutia pe cd-u ala si bagi cd-u in laptop. o sa il curete