anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca-mi cumpar televizor 4k o sa pot sa vad canelele tv? (cablu tv) Ca pe mine nu ma intereseaza Youtube Netflix si seenow si alte aplicatii care sunt acolo doar sa dea bine la televizor.

8 răspunsuri:
| ALEXXXL19 a răspuns:

4k încă nu e accesibil pe anumite platforme tv cam nu cred poate full HD Netflix la fel nu are multe filme

| RealKing01 a răspuns (pentru ALEXXXL19):

Nam ințeles nimic din ce ai zis si nu păcălești pe nimeni spunând ca inca nu e accesibil pe anumite platforme tv eu tot imi cumpăr și gata!

| Ionut73027 a răspuns (pentru RealKing01):

Se vede ca esti genul GicaContra, omul se referea ca nu sunt asa multe platforme, gen Netflix, HBO GO, care sa aiba foarte multe seriale 4k, majoritatea sunt Full HD.
Si da, normal ca o sa il poti folosi, nu pentru asta e scopul standard unui TV?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru RealKing01):

Nu stiu de ce mai pierzi timpul intrebând, daca aveai deja decizia luată. Fugi si cumpără-l si după aceea vino si spune-ne cum e să vezi color.

| darrio2007 a răspuns:

Daca tot esti hotarat sa il cumperi, de ce mai intrebi?

| sierra1 a răspuns (pentru Ionut73027):

" Ionut73027: sa vad pana unde merge d0bit0cia ta"

| ALEXXXL19 a răspuns:

De văzut o să poți să vezi ori ce pe el poate fi și 8k dacă ai bani dar o sa fie imaginea zgomotoasa adică din full HD noua tehnologie o modifica sa fie cat de cat acolo dar calitatea lasă de dorit. 4k pentru tv nu prea cred poate un full HD și la ce e bun 4k când tu ai un ecran de 50". Sau mai rău să nu zic telefoane 4k ecran 6" comerț nu altceva. Bafta eu am luat acasă unu HD se vede bine 24 " e destul pentru o camera mica. Sora mea și-a luat Samsung 4k și se uită full HD așa că nu îi văd rostul a mai dat și pe el 1000 euro iar eu mă uit full HD pe unu de costa cam 300 pe acolo euro?

| ALEXXXL19 a răspuns:

Da poate peste 20 ani să fie standard 4k iar full HD să fie azi ce e 144p dar până atunci mai e tehnologia avansează rapid de la o vreme dar medicina nu? Dacă ai bani cumpărat aici ceri sfaturi de la oamnei că ține respecta asta daca nu te rog să ieși