1.Poti folosii calculatorul daca cel pe care il pui este compatibil cu placa de baza
2.Nu pierzi nimic.Totul este pe HDD. Poti sa schimbi tot de pe el cat timp ramane HDD-ul ai totul pe el.
3.Ai grija ce faci. Daca nu te pricepi nu te baga.Sa nu il scapi pe placa de baza cand incerci sa il introduci in slot, sa nu ii indoi pinii,
Cand pui pasta pe el sa nu cada pe pini.
Ai grija ce procesor ai sa fie compatibil cu placa de baza.
Am o placa de baza socket am2 un procesor amd athlon 64 3000+ Orleans 940 pini si vreau sal inlocuiesc cu un amd athlon 64 3200+.Da daca as deconecta hdd cand schimb procesorul s-ar intampla ceva?
1. cand schimbi procesorul sa nu uiti sa deconectezu pc-ul de la reteaua electrica (adica scoate`l din priza!)
2, harddisk-ul poti sa il deconectezi, poti sa il pui intr-o camara 10 ani si sa il legi apoi la un computer si tot ai aceleasi date pe el.
3. nu ai tu un amic/cunoscut care sa stie mai bine si sa iti arate ce si cum ar trebui sa faci? ai destule sanse sa iti prajesti placa de baza sau procesorul daca nu faci totul cum trebuie.
Daca umbli corespunzator atunci cand il schimbi si ai de grija sa te descarci static si sa nu porti plovere electrizante din lana nu pierzi nimic
NU cu siguranta nu ce e stocat pe memoria hhd acolo ramane si iti spun din propia experienta am schimbat procesoru si au ramas datele pe hhd bafta fundA?
Procesorul e ceva ce ai tu pe hdd e alt ceva ceva 2 nu prea am legaturA adica hpp e o companeta si procesorul e aleta poti schimba procesorul linistit nu o sa pierzi nimica o sa ai doar de castigat
Mult noroc!
Daca ai schimba platforma, atunci nu s-ar mai potrivi driverele si altele, insa asa, doar cand schimbi procesorul nu o sa afecteze cu nimic.
Eu tot timpul cand fac cate o schimbare instalez windowsul pe curat (formatez partitia C - adica cea cu programele), daca nu vrei, nu e obligatoriu, dar te bucuri mai bine de schimbare.