Daca cumva va apare, stergeti fisierul dwmapi.dll din windows/system32 si atunci nu va mai apare eroarea!
Daca merge cum a zis WeeD bine daca nu downloadeaza dll-ul de pe net copiel in c/windows/system32
dupa care start run si scrii n command prompt : regsvr32 msvcrt.dll si enter
iti va da un mesaj dai ok si reincearca
Salut! Eu am făcut aşa cum ai scris, dar după ce am intrat în "Start -> Run" şi am scris " command prompt : regsvr 32 msvcrt.dll" mi-a apărut o casetă neagră în care scria " Specified COMMAND search directory bad. Too many parameters". Ce să fac? Mulţumesc.
Salut. Am făcut şi eu aşa, exact cum ai spus. Am scris în Run " command prompt : regsvr32 msvcrt.dll" şi nu mi-a apărut un mesaj la care să dau "OK" ci o casetă neagră pe care scria " Specified COMMAND search directory bad. Too many parameters. Ce să fac? Mulţumesc!
Reinstaleaza-l nu are nici o logica eroarea aia cred ca ai niste pui de virusi in calculator reinstaleaza windowsul
Salut, si mie mi-a aparut aceeasi eroare ca la SunneR si, nu inteleg, cum adica sa il reinstalez?
Eu nu gasesc regsvr32 msvcrt.dll
puteti sa ma ajutati imi da eroarea asta la un joc am avut o alta eroare aia cu d3d11.dll da aia am rezolvat-o cu un program si cand am incercat jocu mi-a dat-o pe asta
Mi-a dat ceva cu ok danu cred ca e cea ce trebuie
Am facut cum mi-ai zis si tot imi da eroarea ce sa fac
Am si eu i intrebare dll-ul trebuie ala dwmapi.dll sau regsvr32 mscvcrt.dll care din ele ca nu-mi dau seama si daca raspunzi poate ma ajuti cu un site ca nu gasesc imi da numai programe peste tot...
Regsvr32 este comanda de inregistrare a fisierelor dll se face din command prompt
Dwmapi nu trebuie sters atata timp cat poti downloada de pe net msvcrt.dll si pune in windows/system32 si cu comanda regsvr32 msvcrt.ddl (inregistrare)