Http://popdirt.com/......-it/36362/
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090627083335AA0e5Mz
Geraldo Rivera spoke with Michael Jackson on his ‘At Large’ program on the Fox News Channel which aired on Saturday. Rivera asked the King of Pop about the Eminemsingle ‘Just Lose It’. "I’ve never met Mr. Eminem," Jackson said. "I’ve always admired him. To have him do something like that, was pretty painful, as an artist to another artist. And it is sad. Because, well I think what Stevie Wonder said is true. I don’t want to say much more than that. But he should be ashamed of himself what he’s doing. Stevie said he’s full of bullsh**. I’m not saying it, it’s what Stevie said. He’s amazing, one of the sweetest men in the world." Asked when Stevie said that if he felt a sense of reassurance of brotherly love there, Jackson responded, "Yes, I love Stevie Wonder. To me he’s a musical prove — prophet. A lot of people respect Stevie. When he speacasa, people listen. And it was wrong of Eminem to do what he did. I’ve been an artist most of my life, doing what I do. And I’ve never attacked a fellow artist. Great artists don’t do that. You don’t have to do that."
de la videoclipul lose-it unde eminem face niste remarci referitoare la stevie wonder
+
Jackson also talked about the rapper Eminem (search), who mocked the King of Pop in his video for "Just Lose It." In the video, Eminem impersonates Jackson, appearing with a group of boys in the background. "Come here, little kiddie, on my lap. Guess who's back with a brand new rap," he rhymes.
Pentru ca eminem il imita mereu pe MJ si isi batea joc de el...de parca cheliosul ala va putea sa ajunga ca MJ
Cheliosul ala cum ii zici tu e deja peste Michael Jackson in muzica rap iar Michael Jackson a fost si el bun cu genul lui de muzica
EMINEM THE KING OF RAP
Vezi ce vorbesti ca la noapte s-ar putea sa te trezesti cu ceva.Treaba ta.te-am anuntat.
CA daca nu ce? Oarba haideti fratilor sa trecem si la fapte, nu numai la amenintari. Ce o sa imi faceti?
1) Nu stiti unde stau si este IMPOSIBIL sa aflati
2)Voi sunteti unii dintre miile de cocalari care nu inteleg nimic din rap. Ati ascultat melodiille lui Eminem? Daca da inseamna ca nu ati inteles nimic pentru ca e in engleza, iar voi de abia vorbiti romaneste.
3)Eminem a luptat pentru a ajunge in topuri. Este singutul rapper alb care a ajuns unde este el acum si NIMENI NEVER NU O SA MAI AJUNGA ASA DE SUS
4)Se vede ca voi nu stiti sa cititi. Am zis ca EMINEM ESTE PE MJ IN MUZICA RAP IAR MJ A FOST THE KING IN GENUL LUI DE MUZICA. Sunt 2 genuri total paralele si fiecare a fost bun in partea lui. Nimeni nu o sa se mai nasca ca EMINEM sau ca Michael Jackson. Ascultati Eminem si cautati versurile traduse ca sa pricepeti si voi ceva sau dati-va in *** mea de cocalari si ascultati salam si lasati rap-ul ca nu e pentru toata lumea. Si data viitoare asigurati-va ca mintea este conectata la creier si CITESTE IN **** MEA MAI BINE CA nu am zis ca mj este praf, am zis ca mj e bun in genul lui de muzica, iar Eminem e bun la rap. NU O SA-L VEZI PE EMINEM BUN LA GENUL LUI MJ SAU PE MJ BUN LA RAP.
5) Faceti un bine societatii si dati-va foc sau spanzurati-va.
6) Si haideti sa trecem si la fapte, ca de aia e Romania unde e ca toti suntem smecheri intre 4 pereti
A facut Eminem melodia ''Just lose it'', melodie in care isi bate joc de Michael Jackson. Pana la urma, Eminem a spus ca Michael Jackson e o legenda. Un fel de scuze pentru Michael Jackson, cred. Oricum, a fost o greseala de la Eminem, artistii buni nu isi bat joc de alti artisti.
Intr-o zi cu soare a decis Eminem sa faca melodia Just Lose It. Dupa MJ a spus ca nu intelege ce are Eminem cu el si Eminem a spus dupa ca a fost doar o gluma si ca MJ e o legenda. Hahah, ce cearta, wow. Si fanii lui MJ au continuat sa il urasca pe Eminem, chiar daca a spus ca a fost doar o gluma si ca trebuie tratata ca o gluma. Sa vezi si sa nu crezi, mie imi plac la nebunie ambii artisti, hah.