anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce după ce îmi fac cont pe Redit nu pot posta o zi? Mi se pare o măsură total idioată. Dacă eram un trol, nu mi-ași fi schimbat comportamentul ca prin magie în acea zi. Mi se pare că măsura de față lovește în oamenii nevinovați.

11 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

E pentru a te obisnui cu platforma. Si eu am avut nervii astia la inceput dar n.ai ce sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NotNamed):

Mi se pare aberant. Pe nicăieri nu am mai văzut așa. În plus scriu un amărât de comentariu, nu este mare filozofie.

| NotNamed a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nici comentarii nu poti posta? Asta cam e bullshit. Eu n.am avut problema asta. Doar cea cand incercam sa postez o poza imi era afisata eroarea "unable to upload a photo" sau ceva de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NotNamed):

Aparent postările și comentariile mele au rămas neșterse

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu esti troll, dar poti fi un bot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai sa vezi ca pe multe reddituri iti trebuie karma minima

| DarthNiger a răspuns:

Ca masura impotriva botilor, trollilor si asa mai departe, personal nu mi se pare enervant dar cred ca e o masura complet inutila, mai ales impotriva trollilor, insa ceea ce o sa gasesti enervant cu adevarat sunt moderatorii, o sa intalnesti tot feluri de moderatori care iti pot sterge din postari oricand doresc fara vreun motiv anume sau chiar sa te baneze, Reddit are o reputatie destul de controversata cand vine vorba de comunitate, pe langa faptul ca acolo poti gasi oameni amuzanti, inteligenti si deschisi la minte, poti de asemenea sa gasesti frustrati, trolli, toxici, aroganti etc. care au prea mult timp la dispozitie

| KR0NSTADT a răspuns:

Reddit este pentru cârnați obosiți. Îmi făcusem și eu cont. Te doare măciuca atunci când realizezi câtă cenzură au pe voma aia de platformă. D'oh!

| MaraAlexandra87 a răspuns:

Mie mi se pare tampita rau chestia asta...si pe mine tare ma mai enerveaza! Mi s-a intamplat sa nu pot sa las comentarii nici o saptamana intreaga la unele subreddit-uri din cauza ca nu aveam suficienta karma sad

| RoCkKiD a răspuns:

Eu zic sa te plangi si pe Facebook, sigur o sa ajute.

| Zuzu1991 a răspuns:

Fa reclamatie la protectia consumatorului
NO SHlT suntem in UE
iar frustrarea ta e la mici pitici, bullpoop Apple si-a permis ca ani in sir ca pe iOS sa nu poti vedea decat maxim 1/3 din Youtube si nimic HD, iar pe Android mergea tot, tot binemercic, si nu le-a facut nimeni nimic angry
deci fiecare firma face, ce vrea, iar in afara de OPC nu ai ce sa le faci