Calculul tau este gesit, pentru ca nu ai luat in seama si sistemul de operare care ocupa spatiu tot pe SSD.
Verifica cu programul de aici cine mananca din spatiul tau atat de pretios http://scanner.en.softonic.com/
Imi pare rau sa te contrazic, dar fisierele sistemului de operare se gasesc in folderele Windows, Program Files si Users. Toate acestea impreuna cu restul care au fost creeate odata cu instalarea de noi programe (Ex. Dolby PCEE4) ocupa 25 GB.
Practic 35 GB au disparut in neant. Este posibil ca windows-ul sa perceapa eronat spatiul nefolosit. Daca cineva cunoaste o modalitate prin care pot sa verific sau sa corectez aceasta eroare (daca intr-adevar aceasta este cauza) va rog sa imi spuneti si mie.
Imi apare 58.1 fisiere ocupate... Problema este: unde le pot gasi acele fisiere pentru a le elimina. Pe desktop nu am nimic care sa ocupe atat de mult spatiu, programe nu am foarte multe, i-am facut clean cu unealta windows-ului si cu CCleaner. Practic acele fisiere ce ocupa spatiul sunt de negasit. Deci raman valabile variantele 1 si 2, adica ori un virus isi face de cap, ori SSD-ul s-a defectat.
Zilele urmatoare voi formata HDD-ul si voi observa cu exactitate care din cele 2 potentiale probleme sunt vinovate.
Trebuie sa apara in gb. Cat e ocupat si cat e liber dupa care apesi mai departe pe diferite portiuni pentru detalii.