| devil2279 a întrebat:

De ce imi mergre greu facebookul? si nu doar pe contul meu, ci pe orice cont care se logheaza la mine in pc. Merge greu, se inteapta, cand dau scroll la pagina abia merge, dar pe laptop nu face asa. De ce?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu-i bun PC-ul tau! Ce intrebare e asta? rolling on the floor

| bdvefyuiuiknl a răspuns:

Ori trebuie de schimbat windowsul.ori nu e bun Pc-ulhappy

| mitruionel a răspuns:

Buna devil poate fi din cauza internetului, sau placa de retza poate fi slabita, daca nu te pricepi cauta pe cienva care stie sau du-te cu calculatorul la un servis.

| Robert_Krestel_1990 a răspuns:

Pentru ca ai virusi pe pc, reinstaleaza windowsul si o sa iti mearga binehappybafta!

| Agentuu a răspuns:

Posibil sa primesti putine date ( internetul ar avea o vina) sau poate ai un antivirus (reduce viteza de procesare) si ai ales motorul de cautare in loc de Google, motorul de cautare al antivirusului.

Răspuns utilizator avertizat
| K0sti a răspuns (pentru devil2279):

Si la mine la fel! Si chestia e veche, nu e de acum, de cand tot fac ei tot felul de modificari de rahat. Nici nu se incarca toata pagina uneori, ramane intepenita pe la jumate! De cel putin 1 luna se intampla chestia asta.

| Kampion a răspuns:

Si la mine s-a intamplat asta, da a trecut, sterge utilizatorul de chrome. si o sa iti apara altul.
1.Cum faci asta?
a. Apesi pe liniutele alea langa adresa de site > Setari > Utilizatori > Sterge acest utilizator > OK.
Si mai asteapta cateva zile si o sa iti mearga, asa am facut si eu, Fundaa happy

Răspuns utilizator avertizat
| Kampion a răspuns (pentru devil2279):

Il faci cum era inainte dracu, ce e asa greu?