La o aeroterma, la altitudine mare, aerul are densitate mica si ventilatorul nu mai da suficient aer ca sa raceasca elementul de incalzire si e posibil sa se arda rezistenta daca nu intra in functiune termostatul suficient de rapid ca sa opreasca curentul. Si alte aparate pot fi afectate de scaderea presiunii aerului. La presiune scazuta aerul nu mai e un izolator asa de bun si intre traseele neizolate din circuit aflate la distanta mica unele de altele pot sa apara descarcari electrice care sa incalzeasca circuitele si sa le arda. Pentru inaltime mare, circuitele electrice trebuie proiectate si construite difeit ca sa poata functiona normal.
Scrie! la asta in manualul ei, dar pe siteuri nu am gasit pdf sau ceva info :
Aeroterma oscilanta, alb, 2400W, 24 mp GoodHome
nu e cu butoane mecanice ca la altele, e pe touch prin carcasa, cu leduri mici rosii, e bine facuta si testata personal bate multe aeroteme de 3kw pe 220v.
https://www.emag.ro/......home+kelso
2000 de metrii altitudine? Sau 2000 de kw, ca este o diferenta aparatele electrocasnicele functioneaza pe curent si consumul se noteaza in Wati sau kilowati, acum tu la ce anume te referi cand spui ca ar merge pana la 2000 de metrii altitudine, ca doar nu mergi cu ea in vîrful muntelui.
Unde scrie, frate, asa ceva? Ca m-am chiorât vreo 10 minute la ambele din linkul tau.
Ma repet: Scrie! in manualul ei, dar pe siteuri nu am gasit pdf sau ceva info. Si mai scrie si a se folosi ocazional, asta am vazut si la alte aeroterme.
alina_6005 întreabă: