Posibil... Cam am probleme cu conexiunea. Este cam furtuna afara.
Https://www.youtube.com/watch?v=8CdcCD5V-d8 Toate clipurile se pare ca au aceeasi problema. Pana si cele incarcate de mine. Toate au doar calitatea 360.
Rezolutia monitorului meu este 1920 x 1080. Clipul n-are cum sa fie asa, pentru ca acum cateva ore ma uitam la el in 1080p. Posibil sa fie e eroare de la Youtube, sau internetul meu imi joaca feste. Nu-mi dau seama.
Stai sa vezi ce dracie am descoperit. Deci, cand sunt pe contul meu actual, nu pot sa vad decat ce am incarcat eu in 1080p, alte clipuri doar 360p si 720p, ei bine, mi-am dat log out de la cont, si am intrat normal, acum pot sa vad orice clip full hd, dar cand ma loghez inapoi la contul de Youtube, iar imi dispar toate optiunile. Am creeat un cont nou acum, si cu ala pot vedea in full hd, doar cu cel principal numa' pot sa fac nimic. )) Chiar nu inteleg... toata ziua n-am avut probleme... asa din senin.
1. Nu era nici-o diferenta. Puteam sa vad clipurile in aceleasi calitati video, indiferent de cont.
2. Ba da, exista. Si acum exista, dar am doar 2 variante. Calitatile mentionate mai sus, 360p si 720p. Nu mai pot sa vad in 480p, sau 1080, nici macar 4k. Ce e si mai ciudat, cand deschid Youtube intr-o pagina incognito, functioneaza perfect.
anonim_4396 întreabă: