| Larisaaaa a întrebat:

De ce nu pot instala fonts-uri in windows 7? Nu imi apare paste cand dau copy pe fonts. Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Fonturile sau literele sunt continute in fisiere si pot avea ca extensie.ttf sau.otf, poate si altele.
De exemplu FontulMeu.ttf
Se da dublu click pe el, se deschide o fereastra care arata literele, iar sus in stanga apar 2 butoane "Print" si "Install"
Se da click pe install si fontul se instaleaza in windows si atunci cand folosesti un program de scriere sau alt program ce foloseste fonturi (de exemplu Notepad), in meniul care iti permite alegerea fontului, vei gasi fontul instalat, il vei putea selecta si folosi.
La fel, daca scoti fisierul afara din arhiva (daca e pus in arhiva) si dai click dreapta pe el, iti apare si optiune de instalare.
Exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=XxM1grzWtGo

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Culmea eu nu stiu ce sunt alea pentru ca am xp, copy paste merge daca e vb de ceva co scurtatura care se face asa copy asa nu cut=copy asta la multe nu te lasa sau punele in desktop iconitele

| StefanKogut a răspuns:

Dreapta click pe fontul de instalat si selectezi install. Daca nu ai install selectezi preview si apoi instalezi din preview. Fonturile trebuie sa fie dezarhivate. Poti selecta mai multe selectand cate fonturi vrei sa instalezi si apooi dai dreapta click...

| Larisaaaa explică (pentru halogen001):

Multumesc. A functionat. Ai funda :*