| rosewater a întrebat:

De ce pe Omegle cand vreau sa ma deconectez de la o persoana cu care am picat trebuie sa fac un test sa aleg imagini? De ce nu ma conecteaza direct? Asta se întâmplă la absolut fiecare deconectare si reconectare. Ce sa fac sa ma conecteze direct?

8 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Acel test cu imagini este ca să vadă dacă ești robot sau un bot. Nici eu nu prea vad rostul dar oricum testul acela nu durează mai mult de câteva secunde, maxim 2 minute.

| rosewater explică (pentru Michaeel):

Am mai intrebat alte persoane de pe aplicatie si ele spun ca nu e nevoie sa faca testul ala
Si e foarte enervant sa trebuiasca sa il faci de fiecare data... plus ca uneori eu chiar selectez imaginile corecte si tot imi da ca e incorect si ma pune sa il fac de la inceput...

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca omegle e plin de boti care intra in conversatie, fac spam la links (de oobicei chaturbate) si dupa incearca sa dea disconnect ca sa dea spam mai departe. Si asta ii cam incurca.

| rosewater explică (pentru Wr3nch):

Mai zic o data
Ceilalti spun ca la ei nu e chestia asta

| Wr3nch a răspuns (pentru rosewater):

Inseamna ca din ceva motiv contul tau a fost marcat ca suspicioslaughing Ori poate ai dat disconnect de prea multe ori.

| rosewater explică (pentru Wr3nch):

Uneori dau, da, pentru ca greu nimeresti pe cineva cu care sa poti vorbi
Dar am observat ca si dupa ce stau o ora intr o conversatie cu cineva, la fel ma pune

| Alverto a răspuns:

Pierdere de timp prietene
Du-te in realitate sa vezi cum o sa ai iubită (fiindcă pe internet sunt foarte puține cazuri când chiar se formează relații de iubire, fiindcă nu vă vedeți fizic și nu sunteți sinceri in legătură cu jobul, casa etc)

| rosewater explică (pentru Alverto):

Sunt fată și nu caut relație