Asa se intampla mereu, cand ai schimbat ultima oara windowsul? incearca sa il mai schimbi.
Exact poate fi de la windows sau placa video poate ti s-a dus placa video. Du-l la un service.
Incearca cand deschizi PC, apasa F8 la REPAIR YOUR COMPUTER, la Startup repair! dupa aceea poate ca functioneaza!
Pare destul de batrin, poate a inceput sa cedeze sursa. Du-l mai bine intr-un service pentru testare riguroasa.
A fost instalat windowsul acum 2 saptamani, vista home premium cu licenta...
Cum sa se duca placa video cand merge foarte bine, cu ea nu am avut treaba.S-ar putea sa fie totusi de la windows...
Incearca si cu ccleaner, ruleaza msconfig, dezactiveaza servicii inutile ce mananca ram, vezi poate ai instalat cine site ce aplicatii.
Cred ca o sa-l duc la service totusi,,, man se poate rezolva oare problema asta?
Mane eu zic ca da, nu are ce sa fie de la piese, nu prea au legatura, de ex daca ar fi stricata plac avideo nu se mai vede de loc, daca ar fi stricati ramii nu se mai aprinde de loc, daca nu ai hdd, nu intra in windows etc tot cred ca e de la windows dar daca vrei add antonyo_boss2009@yahoo.com poate rezolvam
Men,mersi frumos si asa de sfatul tau cu servisul... acuma sa nu te superi da nu vreau sa incerc sa rezolv eu... o sa-l duc peste o luna la servis cum ai spus tu doar ca nu eram sigur.ThankS
Andrei1124 întreabă: