| RaulGeorge798 a întrebat:

De ce se blocheaza uneori PC-u TPU,unitatea e curata pe dinauntru de praf nu are nimic, si cooleru si tot.Am incercat cu Tune Up din ala dar NU a gasit nici un bad,crezand ca are baduri am dat scan dar nu a gasit nimic, toate liniile erau verzi.Hardul recunosc huruie cand se aprinde pc putin 2-3 sec apoi inceteaza.Inainte sa se blocheze PC-u merge IREPROSABIL de bine.Este Intel Pentium Dual-Core 2. 5Ghz, 4gb Ram DDR2, nvdia 512MB G100, hard westernDigital 320Gb.Repet inainte sa se blocheze merge exceptional vorbesc serios.Din ce cauza se blocheaza?

Răspuns Câştigător
| PrecizeEveR a răspuns:

Asa se intampla mereu, cand ai schimbat ultima oara windowsul? incearca sa il mai schimbi.

11 răspunsuri:
| madalinfindrihan a răspuns:

Exact poate fi de la windows sau placa video poate ti s-a dus placa video. Du-l la un service.

| untu a răspuns:

Incearca cand deschizi PC, apasa F8 la REPAIR YOUR COMPUTER, la Startup repair! dupa aceea poate ca functioneaza!

| KodrutZ a răspuns:

Pare destul de batrin, poate a inceput sa cedeze sursa. Du-l mai bine intr-un service pentru testare riguroasa.

| RaulGeorge798 explică (pentru PrecizeEveR):

A fost instalat windowsul acum 2 saptamani, vista home premium cu licenta...

| RaulGeorge798 explică (pentru madalinfindrihan):

Cum sa se duca placa video cand merge foarte bine, cu ea nu am avut treaba.S-ar putea sa fie totusi de la windows...

| PrecizeEveR a răspuns (pentru RaulGeorge798):

Incearca si cu ccleaner, ruleaza msconfig, dezactiveaza servicii inutile ce mananca ram, vezi poate ai instalat cine site ce aplicatii.

Cred ca o sa-l duc la service totusi,,, man se poate rezolva oare problema asta?laughing

Mane eu zic ca da, nu are ce sa fie de la piese, nu prea au legatura, de ex daca ar fi stricata plac avideo nu se mai vede de loc, daca ar fi stricati ramii nu se mai aprinde de loc, daca nu ai hdd, nu intra in windows etc tot cred ca e de la windowsbig grin dar daca vrei add antonyo_boss2009@yahoo.com poate rezolvam laughing

Men,mersi frumos si asa de sfatul tau cu servisul...laughing acuma sa nu te superi da nu vreau sa incerc sa rezolv eu... o sa-l duc peste o luna la servis cum ai spus tu doar ca nu eram sigur.ThankS

Cu placere big grin Bafta!winking