| PringAloe a întrebat:

De ce toata lumea face atata "tam tam" legat de 5G? Tot vad mai des clip-uri legate de semnalul 5G ca e daunator ca e nu stiu ce, pe cand un studiu spune ca undele 5g se afla in zona Non ionizing.
Dvs. ce credeti? Ce ganduri aveti?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PringAloe explică (pentru Kolors):

Dezvolta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E la moda ca toti analfabeții sa explice cum e nociv 5g.

Am citit recent un interviu cu un psiholog care mi-a deschis putin ochii și înțeleg mai bine acum conspiraționistii. Ei vor atentie si se simt speciali facand parte dintr un grup mai restrâns, care cred ei ca descoperă absolutul, doar ca in realitate nici macar nu înțeleg ce sustin

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Eu nu cred ca vor fi in stare sa bage 5G in toata tara.In satul in care locuiesc bunici mei si in multe alte sate mici izolate nu au nici 4 g semnal de abia prind 3 g nici nu au internet prin fibra optica (cablu).Ce sa mai vorbim de 5G cand nici macar jumate de romanie nu are 4g

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

Jumatate din România nu are 4g? Zici?
Eu zic ca 90% din zonele populate au 4G. De fapt nu zic eu, zice ancom

https://www.aisemnal.ro/home

| romeo78 a răspuns:

5G, înseamnă a cincea generație de dezvoltare a infrastructurii internetului, telefoniei mobile. Problema este că se folosesc unde care sunt mult mai puternice decât ar putea fi suportate de om, natură, animale. Și, da, există foarte multe controverse, deoarece anul 2020 era declarat anul 0, pentru 5G, global vorbind.
Doar că venind această pandemie totul s-a oprit la stadiul de proiect, în general. Iar acolo unde s-au montat antene 5G, se pare că s-au înregistrat anomalii. Doar, că acum totul este oprit și nu este nimic oficial referitor la efectele negative ale 5G.

| PringAloe explică (pentru suntserios):

Da pai cu putin timp in urma am vazut un live postat de o avocata, cu o antena 5g camuflata intr-un copac (efectiv stalp-ul era facut sa semene cu un copac, culoare maronie, frunze etc) live-ul avea undeva la 13minute, nu m-am uitat la tot deoarece incepuse sa vorbeasca ca, 5g-ul afecteaza structura neuronilor, omoara globule legate de imunitate prin unde morse si altele si de aici am inchis efectiv clip-ul, si eu cand am auzit de acest 5g m-am uitat putin pe net, pe Youtube la niste oameni etc in care spun ca undele 5g intra in zona Non ionizing, si acum nu inteleg daca aceste persoane care spun ca face rau ca poti face cancer etc vor sa sperie lumea, sau vor sa para (asa cum ati spus dvs) vor sa para ca au descoperit absolutul.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru PringAloe):

Stii ce e misto la tanti aia cu video despre 5g? Ca a uploadat video de pe 4g

| PringAloe explică (pentru suntserios):

Hahaha, bine punctat

| RoCkKiD a răspuns:

Toti oamenii care n-au luat bacul sunt fizicieni mai nou.

rolloutul de 5G nu e oprit pentru ca nici nu a inceput in masa. Exista niste hotspots prin diferite orase insa sunt puse doar ca si concept pentru nu prea are lumea telefoane compatibile 5G.

Undele nu-s ionizante si au o putere de penetrare mai mica decat la 4G, va fi nevoie de mult mai multe antene tocmai din cauza asta, pana si un copac le blocheaza asa ca trebuie sa ai una catre care nu iti e blocat accesul. Pe testele de pana acum si pe ploaie scade performanta.

O sa se repede povestea ca la 4G, o gramada de genii se dau cu fundul de pamant, dupa vad cate beneficii are si incep sa se teama de 6G si reluam povestea.

| danutzu96 a răspuns:

Ce ma amuza cand le vad … :)) mai ales tanti aia ce o "oparea" deja la creieri cand s-a apropiat de antenna. Dupa cum ai observant acei oameni care explica intron mod foarte "stiintific" ca standardul 5G te omoara sunt oameni care nu au pic de pregatire in telecomunicatii si care probabil nici bacalaureatul nu l-au luat. Fata de 4G, standardul 5G lucreaza pe radiatii electromagnetice de frecventa mai mare, ajungand si la 5GHZ. Radiatia EM utilizata in standardul 5G este NON-IONIZANTA. Frecventa de 5Ghz este fooooaarte departe de frecventele radiatiilor ionizante.
Uite niste videoclipuri explicative de la un fizician adevarat pe intelesul tuturor :
https://www.youtube.com/watch?v=Lsr2yyl31js
https://www.youtube.com/watch?v=r9hEsFx65Vs
Nu ai sa vezi astfel de oameni ca debiteaza idioteniile pe care le debiteaza asita pe Facebook …

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru PringAloe):

Nu e observația mea, an citit si eu pe FB

| PringAloe explică (pentru danutzu96):

laughing da pai cica deja incepea sa o doara capul saraca. laughing de la prea multa cunostinta, sunt atatea persoane care lucreaza si au studiat in domeniul fizicii care spun ca 5g-ul nu afecteaza, si mai dau de cate una/unu care incepe sa spune cum ne omoara neuronii etc aceste semnale pe cand ei (cred eu) habar nu ai nici macar cum e facuta structura unui neuron laughing

| PringAloe explică (pentru Kolors):

Daca nu-ti pierzi timpul cu asta, la ce ai mai raspuns? n-aveai ce face asa-i campionule