| User252426 a întrebat:

De ce zice pe Redmi Note 13 Pro Plus 5G când vreau să pun cu alege pachet actualizare zice "Nu se poate verifica actualizarea"
Această actualizare nu se poate instala"? Cum rezolv? Ms fundă

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Astepti... e de cacao cu update-urile astea adesea. Am patit si eu la Mi 10T Pro sa fie oficial un update in plus disponibil pe care eu nu l-am primit niciodata. Iar manual daca il scoteam de pe net pateam fix ca tine. Nu iti mai bate capul. Maxim cauta un ROM alternativ si pune-l pe ala daca vrei sa mai folosesti telefonul... sau mergi cu ultimul oficial pe care l-ai primit si aia e.

| NLS a răspuns:

Am in casa Redmi Note 12 Pro Plus 5G
si Redmi Note 13 simplu, si pe toate am primit actualizarile normal.

Salveaza toate datele de pe el pe un alt suport (PC, laptop), inclusiv exporta numerele intr-un fisier pe care il poti reimporta la final (direct in aplicatia Contacts - Fix & Manage),
apoi da-i Factory Reset din optiunile telefonului (din Settings...)

https://www.youtube.com/watch?v=zxaXt98-bn4

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Mesajul "Nu se poate verifica actualizarea" sau "Această actualizare nu se poate instala" poate apărea din mai multe motive pe un dispozitiv Redmi Note 13 Pro Plus 5G. Iată câteva posibile cauze și soluții pentru a rezolva problema:

1. **Verifică conexiunea la internet**: Asigură-te că dispozitivul tău este conectat la o rețea Wi-Fi stabilă și că ai o conexiune bună la internet. Actualizările pot eșua dacă conexiunea este instabilă.

2. **Spațiu insuficient pe telefon**: Verifică dacă ai suficient spațiu disponibil pe telefon pentru a descărca și instala actualizarea. Dacă memoria internă este plină, va trebui să eliberezi spațiu pentru a continua.

3. **Actualizarea nu este disponibilă pentru regiunea ta**: Uneori, actualizările sunt lansate treptat pe diferite piețe și regiuni. Poți încerca să aștepți câteva zile pentru ca actualizarea să devină disponibilă sau să folosești un VPN pentru a o obține mai devreme.

4. **Verifică data și ora corectă**: Asigură-te că setările de dată și oră ale telefonului sunt corecte. O setare greșită a datei poate împiedica verificarea actualizărilor.

5. **Încercarea actualizării prin intermediul aplicației Mi Update**: Poți încerca să accesezi aplicația Mi Update (dacă nu o ai deja, o poți descărca din Google Play) și să verifici acolo actualizările.

6. **Forțarea unei actualizări manuale**: Mergi la **Setări > Despre telefon > Actualizare sistem** și atinge „Căutare actualizări" pentru a verifica manual dacă există o actualizare disponibilă. Uneori, un restart al telefonului poate ajuta să îți permită să o descarci și instalezi.

7. **Resetarea setărilor de rețea**: Dacă nu poți încă să descarci actualizarea, încearcă să resetezi setările de rețea ale telefonului. Mergi la **Setări > Setări suplimentare > Resetare > Resetare setări de rețea**. Acest lucru va reseta toate setările Wi-Fi, Bluetooth și mobile date, dar poate ajuta la corectarea problemelor de conectivitate.

8. **Verifică actualizările prin intermediul unui PC**: Dacă nimic nu funcționează, poți încerca să descarci fișierul de actualizare pentru dispozitivul tău de pe site-ul oficial Xiaomi și să îl instalezi manual folosind Mi PC Suite sau un alt software compatibil.

Dacă niciuna dintre aceste soluții nu rezolvă problema, ar putea fi o eroare mai profundă și ar fi indicat să contactezi serviciul de asistență Xiaomi pentru mai multe informații sau pentru o soluție personalizată.