O sa mearga. Nu o sa se arda. De obicei se pun cerinte recomandate pentru a nu avea probleme, dar recomand sa ii cumperi o sursa intre 400-500 W pentru viitor daca o sa mai schimbi ceva la PC. http://www.emag.ro/surse/c?ref=landing_2_1
Mie mi-e ca o sa ai mari probleme. Ce sursa de 300W ai? Asta e 1. si 2. de ce ai cumparat 550ti? E o placa cu aproape 2-3 ani vechime si consuma multicel. Aveai variante mai bune. Revenind, daca ai o sursa calumea, o sa reziste la limita. Daca e o chinezarie, te sfatuiesc sa nu incerci...
Nu e o chinezarie... scria ceva pe ea in chineza (oare este?) dar PC-ul este HP si este cumparat de la altex acum 2 ani. Si placa am primit-o la un pret foarte negociabil si nu am avut cum sa refuz
Atunci ok, dar pc-urile gata asmblate, cum zici tu, brand, au surse foarte foarte slabe. Posibil sa iti faca probleme...
Mersi foarte mult dar exemple de probleme cam care ar fi? sunt gamer si nu as vrea ca in timpul filmarilor (filmez pe youtube ) sa am probleme gen blue screen sau sa scada fps-ul sa am lag