| Kent2142 a întrebat:

De fiecare data cand deschid chrome sau firefox imi apare un browser numit "portalsepeti", stie cineva cum as putea sa-l scot?

Răspuns Câştigător
| Nelu62 a răspuns:

Foloseste "AdwCleaner" (nu se instaleaza).
http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=55&lid=5871

10 răspunsuri:
| OtakuShoujo a răspuns:

Sus,dreapta sunt trei liniute orizontale. Alegi de acolo setari si setezi ce browser vrei.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru OtakuShoujo):

Iauzi, dintr un browser poti sa setezi ce browser vrei? ce sfat e asta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chrome si firefox sunt browsere,

portalsepeti e doar un motor de cautare pe care il poti schimba de prin setarile browserului

| Joker11 a răspuns:

Chrome si firefox sunt browsere,

portalsepeti e doar un motor de cautare pe care il poti schimba de prin setarile browserului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un adware care sa instalat cand ai descarcat ceva de pe un site care ti-a abagt pe gat acest,,motor de cautare,,. Descarci adwcleaner,, dar numai de pe internet explorer,pentru ca celelalte browsere sunt infecate si nu te vor lasa sa descarci acest program,tocmai din cauza ca le sterge, scanezi cu adwcleane, dau sa stearga si apoi restartezi pc-ul.
Atentie mare cand mai descarci ceva, cand iti da ceva bifat acolo, sa debifezi.dai pe costom install si debifezi ce iti baga ei pe gat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Exact, e un motor de cautare bagat pe gat cand a descarcat ceva.Stii,sunt bifate niste optiuni cum sa setezi motorul lor de cautare.Astea sunt adware si se sterg cu adwcleaner.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Joker11):

Ce spanacul tau ai? tu chiar dai copy paste la toate raspunsurile de pe TPU?

| stlucian a răspuns:

Setari firefox pentru motorul de cautare Google cred ca asta vrei:

In bara de sus ai unelte/tools click acolo-->optiuni si la general stergi ce scrie in pagina de start acolo si scrii "www.google.ro" apoi OK.

Pentru Chrome inti in cele 3liniute din dreapta sus sub"X" si la setari mergi mai jos la cautare selectezi "google"

Daca ai extensii pe aceste browser-e renunta la cele pe care nu le folosesti sau sunt in plus.

O stergere a toolbar-urilor e necesara dar recomend pentru asta Revo Uninstaller care curata tot.

| OtakuShoujo a răspuns (pentru suntserios):

Doamne,ce am putut scrie laughing M-am incurcat rau de tot. Am vrut sa spun ca de la setari poti schimba "Portal sepeti" ala in alt motor de cautare.

| Muntgvb a răspuns:

Http://www.2-spyware.com/remove-search-portalsepeti-com.html
Am avut aceeasi problema cu incredibar.com.