Ce inseamna ca merge greu? In browser, trackere, sau ambele, in jocuri?
Poate sa fie de la provider, de la Router, de la Windows sau de la HDD daca faci download. Am nevoie de mai multe detalii.
Pentru inceput da un restart la router. Ele tind sa se incinga iar uneori o mai iau razna dupa o utilizare indelungata. Numai bine!
Salut, am dat restart de cam 10 ori, merge greu in tot, de ex de la ping 20 in jocuri ajung acum pana la 100, de obicei avand cam 60, aceeasi chestie si pe un ps4, laptop telefon si toate dispozitivele, un prieten e cu 2 strazi distanta, si el nu are nimic, tin sa mentionez ca am un router tp-link care a costat 200 lei, iar el are unul de 100 lei, tot pe aceeasi retea.
Eu intrebam de fapt pe ce este conectat routerul tau, ce intrare ai, nu pe ce dai mai departe, dar daca tot ai precizat wifi fa te rog un test cu Digi Speed Test, punând laptopul pe cablu și revino cu niste valori, de asemenea fa asta și pe wifi, ca să știu ce răspunsuri îți dau in continuare.
Salut, acum merge poate si mai ok ca inainte ( si nu am facut nimic, stau tot pe wifi, tot fara cablu ) doar ca acum mi se ia cam de 2-3 ori pe zi netul
Esti pe 2. 4GHz sau 5GHz ca si banda pe Wifi? Suna la ei sa vezi de ce ti se ia netul de 2-3 ori pe zi fiindca nu e normal. Daca e de la ei, nu ai de ce sa-ti faci griji, daca nu e de la ei stii ca e de la tine, si banuiesti ce ai de facut in continuare.
MikeyKookie întreabă:
Adrian0s întreabă:
Emanulusa întreabă: