| MsGringer a întrebat:

De unde pot descarca un antivirus gratis care sa-mi curete tot calculatorul.Este super virusat si merge foaaarte greu.Va rog, numai daca e gratis si merge sa curete toate problemele.Multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Descarca si instaleaza Malwarebytes Anti-Malware, este gratuit si il gasesti pe site-ul oficial, are interfata si in limba romana, se descarca si instaleaza usor. Dupa descarcare dai Actualizare si apoi Scanare completa, dupa care stergi din Carantina virusii gasiti.
Dupa aceasta poti sa-ti instalezi un antivirus gratuit, gen avast! si un firewall bun, gen Comodo Firewall sau ZoneAlarm. Toate sunt gratuite si le gasesti pe site-urile oficiale. Cele 3 programe gratuite dac aproape cat un program antivirus cu licenta foarte bun. Succes si numai bine!

7 răspunsuri:
| strengaritzza a răspuns:

Daca e virusat, cum ai spus tu, eu iti recomand sa iti formatezi calculatorul. Si dupa aceea sa iti pui o securitate buna. Eu am F secure security client. Este o securitate buna. De 2 ani n-am instalat windowsul si se misca extrem de bine.

| MsGringer explică (pentru strengaritzza):

Cum adica sa-l formatez?

| StefiiS a răspuns:

Daca e virusat, eu iti recomand sa iti reinstalezi windowsul sau sa iti pui un antivirus free, cum ar fi avast. e cel mai bun. Succes!:* sau mai este unul; thinking Malwarebytes Anti-Malware acolo iti cureti, scanezi, formatezi, bagi fisierele infectate! Le am pe amandoua! Funda?

| strengaritzza a răspuns (pentru MsGringer):

Sa instalezi windowsul din nou. Aia inseamna. Si dupa ce este gata atnci sa iti bagi o securitate buna. happy Sa duci calc la un service IT, pentru-ca din cate am obs nu stii.

| ManiaMaria a răspuns:

Poti sa folosesti Scut Free Scan 2013: http://www.novusordo.ro/

| Andreipro a răspuns:

Descarca si instaliaza Microsoft Security Essentials este numarul 1 pe protectie si este gratis.