| Adi1987 a întrebat:

Deci am cumparat un stick de 8gb a mers vreo 7 ani dupa nu a mai mers nu mai merge sa il accesez, acum vreo 2 ani am luat de la cineva un stick de 32 gb si acum dupa 2 ani la fel nu mai merge nici asta, nu merge nici sa il accesez nici nu pot sa il formatez imi da tot erori si aveam fisiere pe stickurile astea, asa se intampla in general cu stickurile astea? Functioneaza doar o perioada si dupa aia nu mai merg deloc? Nici nu le mai pot formata, numai erori imi da, imi zice ca sunt inaccesibile, corupte

8 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Da, asa se intampla cu stick-urile astea. Am patit si eu cu unul. Am depistat o unitate la un service in care inca il mai citea si acolo am salvat tot ce era pe el. Dar la mine nu mai merge, nici in alta parte.
Si cand ma gandesc ce laudate erau cand s-au scos cd/dvd-urile si au fost inlocuite cu stick-uri!
Apropo, pentru altii care vor sari cu "ieftineala"! Acel stick a fost chiar scump. Am pus si eu botul la recomandari.

| Adi1987 explică (pentru Solane):

Si nu se mai pot repara nu?

Chestia e ca mai am un stick dar ala are doar 300 de mb si ii doar cu niste poze si nu l-am folosit aproape niciodata si il am de vreo 12 ani si merge si acum

| lpavel a răspuns:

In caz ca nu stiai: orice dispozitiv are un nr maxim de scriere, cand se termina atunci eroare! Doar nu credeai ca te tine o viata... laughing

| Solane a răspuns (pentru Adi1987):

L-ai folosit putin, de aia.
Nu se pot repara. Dar daca ai noroc sa gasesti o unitate care le citeste, poti salva datele.

Cum se cheama mai exact? Sunt pe la Altex?

| Solane a răspuns (pentru Adi1987):

Nu, ai inteles gresit. "O unitate" adica un pc, un laptop. Incearca la diverse service-uri.

| gabicoo a răspuns:

Pe viitor să-ți cumperi unul scump de la o firmă renumită gen SanDisk.