| MaNDwN a întrebat:

Deci am un Sony erricsson k750i si mi s-a dus software de la el... adica... se deschide pana la insigna sonny erricson apoi se face ecranu alb si tot face asa neintrerupt. ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| pYv a răspuns:

Atunci iti iei firmware la el si incerci resoftare cu a2uploader...dar e mai complicat, la ala nici eu nu stiu cum sa iti explic ca nu am reusit cu el sa fac resoftare la Sony Ericsson w902 al meu (stiu ca sunt 2 fisiere MBN si DBN si un costum ack cu "limbile"winking

7 răspunsuri:
| pYv a răspuns:

Simplu resoftarewinking mergi la service cu el daca nu te pricepi dar e destul de simplu sa ii faci resoftarea singur acasa cu, cablu de date al lui si cu Sony companion ii iei cel mai recent soft si il resoftezi tu acasa simplu si MOKAwinking

| MaNDwN explică (pentru pYv):

Dar nu gasesc pentru k750i daca mai ajuta as fi foarte recunoscator! happy

| pYv a răspuns (pentru MaNDwN):

Cu ajutorul programului acela SOny Companion bagi cablu de date si urmezi ce iti cerehappy

Nu imi citeste telefonul

Nu e pentru k750i nici un repair la telefon sad

L-am facut. da nu cu a2uploader. cu altu. am gasit altu mai bun. aaa si a trebuit 3 fisiere. unu main unu fs cu ceva extensi su unu cid, cu genericu. hmm merge. mersi de ajutor tongue

| pYv a răspuns (pentru MaNDwN):

Nu ai pentru ce...eu ti-am zis cum am facut la mine resoftare cu Sony companion acum da.....depimde si de model (programul ala il acea pe cd ul original si de accea )mi-a merswinking