| Colsim a întrebat:

Deci, Dacă se pricepe cineva mai bine ca mine în domeniu. Am o tabletă Blackview Tab 12 de la școală cu MDM bento.ro. O intrat singură pe mod avion și nu pot să-l dezactivez. Pe lângă asta nu mai detectează nici rețelele wi-fi. Am vorbit deja cu profu de T. I. C. și a spus că nu se pricepe. Vreo altă soluție? (Dau fundă)

8 răspunsuri:
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Readu o cu,, picioarele pe pamant,, si baga cartela in alta tableta, alta cartela in a ta si dupa refale.

| Omega_Beta_1988 a răspuns:

Glisați în jos de sus de pe ecran de două ori pentru a deschide Setări rapide panou. Alternativ, puteți să glisați în jos o dată utilizând două degete.
Căutați Modul avion comutați în grilă.
Atingeți-l și telefonul dvs. intră în modul avion.
Repetați acești pași pentru a dezactiva modul avion. Rețineți că este posibil ca telefonul dvs. să ia o clipă pentru a se reconecta la Wi-Fi și date celulare după ce a părăsit modul avion.

Dacă telefonul dvs. nu are această comandă rapidă dintr-un anumit motiv, puteți să comutați la modul avion la Setări> Rețea și internet> Mod avion.

Intri la setari, dupa conexiuni acolo gasesti mod avion apesi pe el si il dezactivezi

Mergeți la Setări > Reţea mobilă, apoi activați sau dezactivați Mod Avion.

După activarea modului Avion funcțiile Wi-Fi și Bluetooth vor fi dezactivate

| Colsim explică (pentru Omega_Beta_1988):

Nu am "Rețea mobilă" la setări

Nu am "conexiuni" la setări. Am doar "conectare wi-fi" care nu prinde nici-o rețea.

Omule, știi măcar ce-i aia MDM?

| Omega_Beta_1988 a răspuns (pentru Colsim):

Wi-fi trebuie sa aiba setari ca si la tel ai setari