| 000MadMAX000 a întrebat:

Dell Latitude e4300 Bussines Class cu Intel Core 2 duo SP9600 2,4GHz,4gb ddr3, 320hdd,baterie 3ore ca nou sau Macbook 2, 1 cu Intel core2duo t7200 2Ghz, 4gb ddr2, 500gb hdd, bateria 3ore ca nou? primul are pretul de 810 lei iar cel de-al doilea 850, display 13,3 ambele.Care ar fi mai bun?

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pai depinde daca te impaci mai bine cu Winu' sau cu Mac OS X-ul. Eu as merge pe macbook ca am deja laptop cu Win, dar daca o sa fie luat ca desktop replacement, as merge pe Latitude, sint foarte bine facute (depinde acum daca e model de-ala mai ieftin sau business class cu carcasa din aliaj cu magneziu&***).

| 000MadMAX000 explică (pentru KodrutZ):

Am mai avut mac, si ma impac destul de bine cu el, Dell latitude are carcasa din carbon, omu a zis ca da garantie 4 luni si ca e impecabil.

| LTAA a răspuns:

Depinde de ce vrei:
Sistem stabil, rapid si profesionist? OS X

Multe optiuni de personalizare, moduri de functionare si o gama larga de programe si accesorii? Windows 7

Dupa toate astea, eu m-as indrepta catre W7, deoarece OS X are o interfata mai grea de utilizat!

| 000MadMAX000 explică (pentru LTAA):

Sunt obisnuit cu Mac OS X pentru ca am mai avut laptop-uri Apple si m-am obisnuit cu sistemul, chestia e ca am nevoie de stabilitate si fara bug-uri sau lag sau eori sau restarturi neasteptate sau sa se blickeze din senin.

| KodrutZ a răspuns (pentru 000MadMAX000):

Nu te lua dupa "spishialishti" ca LTAA. Auzi tu, cica Mac OS X e mai greu de utilizat. Ptiu, drace, am aflat-o si pe asta! De blocat din senin nu o sa se blocheze nici unul daca nu au probleme hardware. Daca e sa discutam teorie, Mac OS X e mai solid si eficient dat fiind faptul ca e bazat pe Unix. Pina la urma tie pentru ce iti trebuie laptopul?

Pai in special pentru calatorie, documente tip office, muzica, filme si am nevoie de el si la facultate foarte mult pentru a scrie pe el si a face prezentari de aceea am nevoie de ceva mai stabil sa nu ma trezesc in mijlocul prezentarii ca s-a blocat sau are lag..etc.

| KodrutZ a răspuns (pentru 000MadMAX000):

In cazul asta as lua Macul.

Si eu tot la Mac ma gandeam, am mai avut un model la fel, e modelul early 2008 e din plastic nu aliminiu.