| Durbaca_Alex_1998 a întrebat:

Din cate m-am documentat am flat ca consolele next gen au o structura asemanatoare cu a unui pc.
Stiti daca exista pana acum vreun program de emulare sau cand o sa apara eu cred ca in cel putin un an va aparea, cred ca e mai usor sa emulezi ps4 si xbox one decat ps3 si xbox 360

4 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

Inca nu au apaarut emulatoare de ps3 si xbox si tu vrei emulator de console next gen? oricum ai nevoie de un calculator incredibil de bun ca sa te joci pe emulatoare de astea chiar daca ar fi iesit

| sltlp a răspuns:

Da si nu. Nu uita ca arhitecura e doar x86 iar pe pc nu prea vezi x86 cu 8gb ram.
Apoi pana ar sa treaca cineva de protectiile din soft mai trec ani de zile. Nici de cele de la generatiile actuale nu au trecut bine si tu deja vrei la ps4/xo.

| Durbaca_Alex_1998 explică (pentru sltlp):

Da eu inteleg asta dar xbox one ruleaza o versiune asemanatoare de windows 10 spune chiar si pe site-ul Microsoft tot xbox 360 si ps3 au avut o arhitectura defireta de ps4 sau xo Stiu ca pentru un emulator de xbox pc trebuie sa foloseasa un proces debug si sa il reverseze exista deja emulatoare dar te poti juca niste jocuri de rahat ca tetris sau altceva pana si alea la maxim 20 fps daca ai un pc bun
Eu tot cred ca emularea xbox one se va face mai repede decat emularea xbox 360

| sltlp a răspuns (pentru Durbaca_Alex_1998):

Am impresia ca esti pus pe scandal.
Unde scrie windows 10, windows 10 care nici in prezent nu exista, si cu atat mai putin cand a fost lansata consola.
Si ps4 nu are nici o treaba cu windows-ul. Asta clar, ca o sa fie mai rapida emularea la xo decat la 360, dar tot ai de asteptat mult si bine.