| miha90z a întrebat:

Din curiozitate : ce parere aveti despre iphone-uri? big grin

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

1.iPhone-ul cade pe podea, si isi sparge ecranul
2.Nokia 3310 cade pe podea, si sparge podeaua
3. iPhone: ora 20:00-baterie 100 % ora 23:00-baterie 20%
4.Nokia 3310: ora 20:00-baterie 100 % 2054-baterie 20%

In concluzie,iPhone-ul,de care o fi el, 3, 4,4s,e net inferior unei caramizi.True Story. *sips wine* laughing

5 răspunsuri:
| Octavian007 a răspuns:

E telefon bun dar nu foarte bun pentru ca au aparut mult mai multe telefoane mai performante si mai cool decat i-phonuri care dupa multi cica e cel mai tare telefon daca ii iei pe asta esti cel mai smecher
Eu am tel mult mai tare decat orce iphone (LG Optimus 3D)care are ecran 3d si cand te joci parca iese imiginea din ecran este 3d fara ochelari

| Serginho10 a răspuns:

Iphone = Cel mai smecher "telefon" posibil, deoarece el a fost primul telefon adevarat cu touchscreen, lucreaza super ok, rezolutii mari, aplicatii smechere, jocuri calumea. Este super ok! Il recomandhee hee

| Reparatoru a răspuns:

Da este un tel. care se poate spune ca este bun,dar nu pentru oricine,trebuie sa ai mare rabdare sa nu dai cu el de pamant cand vezi ca te lasa bateria dupa doua ore, mai este si problema de soft, care nu prea este accesibila asa usor, cam totul este pe bani. orce aplicatie costa.eu unu l-am vandut cu prima ocazie.prefer Nokia

| Marian_5450 a răspuns (pentru Octavian007):

Nu stiu ce parere ai tu despre Iphone-uri dar itit spun ca iphone 4s intrece LG optimus 3d cam la toate categoriile, doar ca iphone 4s nu are 3d, lucru care poate fi modificat chiar de catre o aplicatie, sa nu vorbim despre rezolutie, rezistenta si nu in ultimul rand, durabilitate, daca tot vorbim despre durabilitate, LG este renumit pentru durabilitatea foarte slaba.

| miha90z explică (pentru Marian_5450):

Atat de bun este iphone ca daca te joci sau stai pe net ramai in juma de ora fara baterie si daca faci poze sau filmezi nu poti sa trimiti prin bluetooth laughing)