| DeeaVonP a întrebat:

Doar la mine s-a schimbat Facebook-ul?
Cand am vrut sa intru azi era si este foarte schimbat! O.o o.O

11 răspunsuri:
| annakiss a răspuns:

La mine nu s-a schimbat... cred ca doar la tine laughing

| Ionutzu_6007 a răspuns:

La mine este la fel ca inainte...am intrat acum 10-15 minute si nimic deosebit. poate ai umblat pe la setari.dar oricum nu cred ca se poate schimba ceva la el din setarri

| JustSmileK a răspuns:

Nu stiu care e faza, la unii se schimba, la altii nu...Ca la mine nici acum nu s-a schimbat de cand au anuntat ca ii schimba aspectul. laughing

| Iku a răspuns:

Buna!
La mine nu s-a schimbat deloc facebook-ul.
Dar... poate ai umblat pe undeva, vorba lui Ionutzu laughing.
Dar cred ca la uni se schimba, la alti nu.
Deci, nu-ti face griji. Poate la noi este o reactie intarziata, sau poate tu ai facut ceva.
Ei in orice caz, incearca alt browser. Poate... nu stiu. Dar daca ai doar un browser. Eh, nu prea stiu ce sa spun.
Bafta! Sper ca te-am ajutat!

| Inkubus a răspuns:

Dar ce ti s-a schimbat la tine? Ca si la mine a aparut o bara albastra cu evenimente si jocuri in stanga, si mi s-a micsorat foarte tare scrisul pe facebook. laughing Asta ti s-a intamplat si tie?

| DeeaVonP explică (pentru Inkubus):

Nu...s-a schimbat totul! Nu stiu cum sa-ti explic dar totul este schimbat, stiu ca Facebook-ul se schimba o data pe an thinking

| AlexAleex a răspuns:

La mine a ramas tot asa.

| Inkubus a răspuns (pentru DeeaVonP):

Cum totul? Poti adauga o poza cumva sa ne arati?

| DeeaVonP explică (pentru Inkubus):

Add : luciana_panait

Nu am umblat deloc la setari dar asa mi-a aparut dintr-o data

| TheTimeKiller a răspuns:

Da, facebook-ul se schimba. Dar se schimba doar la unii deoarece inca e in teste. Deci tie ti s-a schimbat facebook-ul ca sa il testezi. Nu stiu de ce nu lasa pe toti sa il testeze. Eu pe facebook am 30 de prieteni max si putine notificari de obicei. Varul meu are peste 1500 de prieteni(mai mult prietene) si notificari peste 50-60 pe zi si lui i s-a schimbat. Nu stiu dupa ce criterii s-a ales aceasta schimbare la unii utilizatori.
PS. Stiu doar ca am vazut la I Like It cand se schimbase pentru prima data acum 3-4 luni si era s-atunci in teste.
O sa se schimbe la toata lumea, stai linistit/a. Bafta!

| Rosualbastruviolet a răspuns:

Eu stiu de ce ti s-a schimbat! deoarece ai facebook-ul in engleza! Incercati sa il faceti in engleza sa vedeti ca vi se schimba!