| agent003 a întrebat:

Dupa ce am instalat windows 7, intru in my computer si discul D nu apare? va rog ajutati-ma, cum pot remedia asta

Răspuns Câştigător
| raidxp a răspuns:

Oooo! opritiva! partitia D nu a fost definita, start>run acolo scrii "diskmgmt.msc" acolo vei vedea ca partitia ta e cu negru, dai click dreapta pe ea si o creezi si formatezi happy

16 răspunsuri:
| AndreiTca a răspuns:

Esti sigur ca acea partitie (D://) exista, a fost creata de tine?- Daca nu, va trebui sa reinstalezi windows-ul avand grija sa faci si partitia asta.

| agent003 explică (pentru AndreiTca):

Atunci nu inteleg, daca instalez vista, dicul imi apare pe ecran, la xp la fel apare, insa nu si la 7

| AndreiTca a răspuns (pentru agent003):

Da, curioasa treaba. In C iti arata ca intrebuintezi toata memoria hard disk-ului?

Nu

| tteo92 a răspuns:

Poti sa descarci programul partition magic, pentru a crea inca o partitie, findca n-ai creato la instalare windows.

| agent003 explică (pentru tteo92):

La instalarea windowsului arata ambele partitii dar dupa asta in my computer numai C-ul il arata.

| tteo92 a răspuns (pentru agent003):

Pai probabil le-ai sters pe amundoua si ai creat doar una, si acum iti arata doar ce-a creata

| agent003 explică (pentru tteo92):

Cind am instalat windowsu n-am sters nici o partitie, am facut formatare asa cum trebuie si am ales din cele doua partitii sa pun pe dicul C

| AndreiTca a răspuns:

O fi de la windows-ul bulit? Hard-diskul nu vad ce problema ar putea avea.

Am mai incercat si alt 7 si la fel

Chiar ciudat ce se intampla. Ai certitudinea ca ai facut corect partitiile?

Poti incerca Manage- disk management. Vezi daca il vede.

| bogdansuk a răspuns:

Depinde cum l-ai instalat. daca e bine, uita-te la firele din uinitate sa vezi cum sunt conectate.

| doctorandus a răspuns (pentru raidxp):

Sau, daca merge, ii aloci o litera (fara s-o mai formatezi).

| M7D7L1N a răspuns:

La windows 7 nu trebuie sa instalezi wind din nou ca sa iti creezi o partitie! este foarte simplu si usor sa iti refaci partitia D:/ la loc fara sa mai reinstalezi windowsulwinking(detalii->adyacm15

| agent003 explică (pentru raidxp):

Multumesc, mi-ai fost de mare ajutor