Cu siguranta, 1920x1080 si 2560x1440, o sa ai fps'uri bune cam in toate jocurile.
Da, este chiar ok. Eu am avut un pc cu acest procesor si am fost multumit de cum performa. Gta 5 jucam 1080p cu normal/medium, Shadow Of The Tomb Raider era jucabil dar stiu ca am scazut rezolutia pentru ca este un joc care necesita un hardware mai puternic, si implicit o placa video performanta dedicata. Nu toate jocurile vor functiona bine pentru ca au nevoie de un procesor grafic puternic pentru a fi rulate. Cele mai vechi ca GTA V, CS:GO vor functiona ok.
Nu recomand placile de la amd sau mai alex RX e o mizerie. Dă crash aproape zilnic. PC-ul nu mai răspunde deloc și trebuie restartat din buton, chiar și la jocuri care nu suprasolicită, iti sta numai in 80+ de grade aproape in orice joc, are niste drivere foarte instabile.
In rest ryzen e ok dar mai bine iti iei placa video de la Nvidia.
Cauta ceva cu 5600G macar.
Si in functie de rezolutia la care vei dori sa te joci, si fps-urile la care tintesti, o sa ai nevoie de o placa video dedicata (AMD sau nVidia).
Pe cea integrata in procesorul AMD te poti juca, dar la rezolutie 1280x720, daca doresti fps decente (unele merg fara probleme la 1920x1080, daca iti ajunge o medie de 50-60 fps).
Nu stiu ce placa are colegul care se plange de RX-uri, dar am avut AMD RX480, modelul Sapphire Nitro+, si se misca impecabil.
Inca merge la fel, caci am predat-o unui nepotel, eu facand trecerea la altceva (Quadro).
Cunosc o persoana care si-a luat mai recent capetele de afis de la AMD: 6900XT (anul trecut pentru el)
si 7900XT (recent, pentru prietena).
Nu se plange deloc de ele.
E adevarat ca driverele nu sunt inca extrem de stabile, dar nici crapa zilnic, cum abereaza unii.
@N0xEterniS
O sa aiba fps "foarte bune" la rezolutie 2560x1440.
In Tetris.
Daca nu stii, Radeon 7 e placa video integrata din procesor, nu placa video dedicata. Daca pc-ul e mai mult de 1800 de lei, nu il cumpara deoarece e teapa. Daca ti-l construiesti tu singur sau angajezi tu pe cineva cu 150 lei, iti poate construi un pc mai puternic la 1600 lei.
Si raspunzand la intrebare, da e okay pentru gaming-ul High (dar nu si cel EXTREME). Presupun ca stii si tu ca 60 FPS este recomandat pentru un gaming fain.
Marvel's Spider-Man Remastered Very Low Setting 1080p - 27 FPS
GTA V Normal Settings 1080p - 67 FPS
Apex Legends Low Setting 1080p - 52 FPS
Valorant Custom Settings 1080p - 113 FPS
Forza Horizon 5 - 47 FPS
Fortnite Low Settings 1080p - 59 FPS
PUBG - 45 FPS
Call of Duty Warzone - 40 FPS
CS:GO 1080p Low Settings - 145 FPS